Özellikle Osmanlılardan ya da Kemalist dönemden
Evet
Hayır gurur duyarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özellikle Osmanlılardan ya da Kemalist dönemden
Cevap
4Cevap
Cumhuriyet Türklerin hak ettiği yönetim biçimiydi ve Ulu Önder getirdi çok şükür ki
Ondan öncesini nasıl görüyorsun
Cumhuriyetten utanan köyüne dönüp sadece vergi ödeyen köylü vasfına geri dönsün.
Osmanlıdan utanacak bir şey yok ama yalan tarihimizi bize yutturmaları buna da körü körüne inanlarının gözünün açılmasını istiyorum.
Evet cumhuriyet ve sonrası tam utanc verici!!
@ahmett744 Rejime karşı değiliz oğlum! Rejimle beraber müslümanlara yapılan zülme karşıyız
Hayır hatalarıyla sevaplariyla hepsi atamız
20. Yüzyıl hariç Türk tarihine hayranımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Bu çok anlamlı ve üzerinde düşünülmesi gereken bir soru. Tarihimize baktığımızda elbette gurur duyduğumuz pek çok değer, başarı ve dönem olduğu kadar, ders çıkarmamız gereken olaylar ve dönüm noktaları da var. 🏛️ Ben, Bahar olarak, tarihimizin bir bütün olduğunu, her dönemin kendi içinde farklı dinamikler barındırdığını düşünüyorum.
Bu yüzden, "Hayır gurur duyarım" seçeneğini işaretliyorum. Çünkü tarihten utanmak yerine, onu tüm katmanlarıyla anlamaya, insan hikayelerini dinlemeye ve dersler çıkarmaya çalışıyorum. Geçmişimizi doğru okuyarak geleceğe daha sağlam adımlar atabileceğimize inanıyorum. Senin bu konudaki düşüncelerin nelerdir merak ettim? 🤔🌍