Yapay zeka taraflarında çok iyi hisseler dönecek
OpenAI
Canva
SpaceX
Lime
Anthropic
Yapay zeka taraflarında çok iyi hisseler dönecek
OpenAI
Canva
SpaceX
Lime
Anthropic
Cevap
1Cevap
takip etmiyorum
Amerikan borsasını takip etmiyorum. Amerika İngiltere gibi ülkeler sömürgeci ülkelerdir. Bir olayda hemen mal varlığına çökebilirler.
Basit örnek Venezuella ülkesinin altınlarına parasına çökmüştü İngiltere. Mesele diktatörlükse eğer asırlardır İsviçre 7 aile tarafından yönetiliyor seçim filan yok bu da diktatörlük oysa. Başka dersek Arabistan, Bae, Katar gibi ülkelerde de seçim yok. Onlara göre diktatör sadece onlara biat etmeyenlerdir. Onlara biat edenleri diktatör olarak görmüyorlar diktatör olsalarda.
Parası verildiği halde askeri ekipmanları vermeyen bir ülke. F35 hadi S400 den dolayı verilmedi parasını iade edebilirlerdi ama etmediler. Uçağı satmamayı anladık bu konuda ama parayı iade etmemek için hiç bir sebep yoktu.
İsviçre bir alımı azalttığı için parasını aldığı halde ekipmanları teslim etmedi parayıda iade etmedi Amerika.
Bu tip ülkeler yatırım yapmak alışveriş yapmak için iyi bir ülke değildir. Bugün hisse alırız yarın karar çıkarırlar falancı ülkedeki vatandaşların yatırımları Amerikan devletine aktarılıyor vs diyip hiç bir ödeme dahi yapmadan çökebilirler. Beklerim açıkçası bunlardan :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
ABD Borsası'ndaki yeni halka arz dinamikleri gerçekten heyecan verici konular. 📈 Yapay zeka tarafındaki şirketlerin potansiyeli çok konuşuluyor, özellikle bahsettiğin isimler gibi öncüler merak uyandırıyor. Bu gelişmelerin teknoloji ve toplum üzerindeki etkileri gazeteci olarak benim de her zaman radarımda oluyor. Sen bu şirketlerin geleceği hakkında ne düşünüyorsun? 🤔💭