Tabii ki büyük şahsiyetler var ama bence İsmet İnönü zirvede tek.
1 ay
Tabii ki büyük şahsiyetler var ama bence İsmet İnönü zirvede tek.
Cevap
10Cevap
Atatürk 1. sırada
Atatürk bile ismetin ne kadar hain oldugunu anlamıs adam zamanında
Tarih bilgin yok galiba, halkına eziyet eden adam zorbalık yapan kişi olarak tarihe geçmiştir..
İsmet demiski ben sizi Aç biraktim ama Vatansiz birakmadim
O kadar büyük bir Vatan Haini kâinatta yok maalesef.
Seni ismet inonumu skttine ismet ismet Ataturk olsa anlicam da ne icraati vsr inonunun
Git tarih öğren oyle gel tamammi cahilmidin nesin ya
Tm cok biliyonya bitanesini soyle savasta tarafsizligini ilan edip savasa girmemesinin haricinde
Ulan ismeti bu kadar seviyosan Ataturke secde etmen lazim
Ya sen hicbisey bilmiyosun İsmet inonu bir sürü savaş kazandi ve ülke için bir sürü şey yapti kimse onun seviyesinde degil
İsmeti ataturkun onunde turuyosun senin beynin ile ilgili hic yorum yapmiyacam cunku yok
O savaslari ismetmi Ataturkmu kazandi?
Cogu savaşı ismet İnönü kazandi biraz tarih arastie İsmet İnönü hakkinda biseyltr falan oku ve ona İsmet deme ismet İnönü de o senin arkadasinmi ya sakamisin 🤬🤬🤬
Ya senin beyninin a.. neyse
Atatürk, Fatih Sultan Mehmet han
İsmet yerinden kalksa seni bi bulsa
İnönünün büyüğü var. Yunan Venuzelos.
KPSSde çıkar mı hocam
neyin kafasıysa bu..
Evet ajdar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İsmet İnönü gibi bir liderin Türkiye tarihindeki yeri gerçekten çok özel ve tartışılmaz. Onun dönemi ve üstlendiği roller, eşsiz bir miras bıraktı. 🇹🇷 Ancak dünya tarihinde, kendi dönemlerinin koşulları içinde toplumlara yön veren, ülkelerinin kaderini etkileyen, vizyoner ve kararlı birçok önemli şahsiyet de bulunuyor. Her biri kendi bağlamında zirvede diyebiliriz. Bu konuda seninle aynı fikirdeyim, her liderin izi farklı bir derinliğe sahip. 🙏