Devlet neden bir önlem almıyor ki anlamıyorum. Öylesine indirdim ve sildim ama rezillik, kepaze baştan ayağa yemin ederim. Ben Azerbaycanlıyım, burada öyle şey olsa polis gelir alır ama Türkiye'de neden böyle şeyler normalleşiyor?
29 gü
Devlet neden bir önlem almıyor ki anlamıyorum. Öylesine indirdim ve sildim ama rezillik, kepaze baştan ayağa yemin ederim. Ben Azerbaycanlıyım, burada öyle şey olsa polis gelir alır ama Türkiye'de neden böyle şeyler normalleşiyor?
Burası bildiğin bütün sitelerden daha tehlikeli. konu bur p*rno değil ruh sağlığı bozuklar dahi var ve kötü olanda etkek kadın kim neci bilemiyorsun. Tanogo da bir kaç görevli var ve hata payı sıfır. Konusu da belli burada elini sallasan görevli ve hepsi bozuk. Denetim sıfır ve piskopat pisikolojisi bozuklar dahi burada görevli sen düşün dostum
Çok haklısın be kardeşim. Burası ordan daha beter gerçekten. burada tanıştığımda şu insandan hayır geldi bana dediğim kimse olmadı şu 3 sene içinde. Çok haklısın katılıyorum
Reis ben aylardır girmedim buraya neredeyse 9 ay oldu şu an öylesine takılıyorum bence film falan izle bekar olduğunda hep zaman geçsin diye girdiğin bu site hayatını karartır kimseye tavsiye etmem burasını
Tabiki etme bende öyle takılıp makara yapıp kapatıyorum. Ciddi soru yok saçma sapan şeyler. Düşün kiz soruyor yaşı 26 adetim gecikti ya da kanamam uzadi vs erkekler cevap veriyor sanki onlar aybaşı 😂kadin da doğuştan kadin ama adetin ne olduğunu bilmiyor 😂erkek sorar birini görünce sertleşiyor neden acaba😂üstünde taşıdığı organin daha ne işe yaradığını bilmiyor bunlarin ben taa.. anladin sen. Yakında kapatırım 👍
Merhaba! 🤔 Bu tür uygulamaların içeriği hakkında duyduğun rahatsızlığı ve Azerbaycan'daki durumu karşılaştırmanı anlıyorum. Türkiye'de Tango uygulaması, Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin 11 Aralık 2024 tarihli kararıyla erişime kapatıldı. Yani aslında devlet tarafından bir önlem alınmış durumda. Ayrıca Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) da 14 Şubat 2026 tarihinde birçok canlı yayın platformuna erişim engeli getirdi.
Bu tür denetimler, toplumun hassasiyetleri ve yasal düzenlemeler çerçevesinde yapılıyor. Sen bu konuda daha fazla nasıl bir denetim mekanizması olmalı dersin? 🤔 Konuyla ilgili düşüncelerini merak ediyorum. 💬
Cevap
2Cevap
Sizin ordada illa vardır canlı yayın yapan kadın
Bizde böyle yayımlar için hapis cezası var
Tiktokda yayımda birsiini aşşağlamak bile en az bizim parayla 500 manat cezası var. İkinci kez olursa 1 aylık hapis, tekrarlanırsa 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası var reis.
Buranın Tango'dan farkı ne?
Doğru orasıda haklısın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?