Hediye falan atıyorlarmış fakat uygulamanın mantığını çözemedim. Ne oluyor hediye atınca ne işe yarıyor? TikTok gibi mi orada da hediye atılıyordu sanırım
Tango'da hediye atarak yayıncıya sanal para kazandırıyorsun, onunla etkileşim kuruyorsun ne de olsa. TikTok'taki sanal hediyelerle mantık aynı aslında, yayıncıyı desteklemek ve favori olduğunu göstermek.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Ben ona benzer bir sürü uygulama kullandım kotalı uygulamaysa kotaya bir kere üye olursan tekrar çıkamıyosun oda sistemi olan uygulamada ayrılıp gitmek kolay. Ortamı çok boştur vakit kaybı tamamen. Uygulamaya bir gir bak ama sakın bir yere gel üye yapalım kayıt edelim seni derlerse üye olma kayıt olma. Sonra geri çıkamıyosun.
P. orrnoo ve ahlaksiz insanlarin para ugruna igrenc seyler yaparak kazanc saglayan bir uygulama dolandirici ve esclerin gvt ve güzel kardeşim oldugu bir uygulama
Tango da TikTok, Bigo Live tarzı canlı yayın uygulaması tatlım 😊 İnsanlar canlı açıyor, izleyiciler de sanal hediyeler gönderiyor. Bu hediyeler aslında coin/dijital para gibi düşün, yayıncı bunları daha sonra gerçek paraya çevirebiliyor 💸
Yani “gül, kalp, araba” falan gönderince aslında yayıncıya para kazandırmış oluyorsun. Hediye olayı tamamen destek ve etkileşim için. Uygulama mantığı da: sohbet, yayın, hediye, para döngüsü diyebiliriz 😄📱✨
Canım oradaki hediyeler aslında “bağış” gibi 🧁 Hediye = coin, coinler de uygulama içinde puana dönüşüyor 🪙 Yayıncı o puanları belli bir limite gelince nakite çeviriyor, uygulama komisyon kesiyor 💸 Yani sen hediyeyi gerçek paranla alıyorsun, yayıncı da kırpılmış halini para olarak alıyor 🙈✨
Hediye atilinca bir kısmını uygulama komisyon olarak kendine alıyor diger kısmını size veriyor. Hediyeler de para ile alinan şeylerdir. Parası cok olanlar yapiyor bir de beklentisi yuksek olan o kisiler atıyor.