2 saattir kornalar çalıp duruyor, ne kadar boş beleş insanlar bunlar ya, herhangi bir takıma ya da siyasi partiye böyle fanatik olanlar boş ve hastalıklı bence
1 ay
2 saattir kornalar çalıp duruyor, ne kadar boş beleş insanlar bunlar ya, herhangi bir takıma ya da siyasi partiye böyle fanatik olanlar boş ve hastalıklı bence
Aşırı fanatik holigan olmak iyi değil ama şu ülkenin, iğrenç gündeminden uzaklaşıp, tuttuğu takımın şampiyonluğuna bırakta sevinsin insanlar. Zaten doğru düzgün mutlu olunacak bir şey kalmadı.
Abartmak iyi değil, edebince kutlayıp evinde gidersin. Mesela ben de Galatasaraylıyım ama dışarı falan çıkmadım, evimde sevincimi yaşadım ses çıkarmadan. Zaten polis gelir dağıtır merak etme.
Giderler birazdan saa 00.00 olmak üzere.
Evet hastalıklılar normal değil bencede. Birde bunun için insanlar birbirine girip birbirini dövüyor. Maç izlerken sporcunun performasını beğenmeyip o sporcuya hakaret edenleride normal bulmuyorum ben
O kadar haklısın ki basım şişti hastalar bunlar ya slagın biride paylasmıs kudurdunuz mu diye takım tutmadıgım halde milleti birbirine düşürmeye calısıyolar
Bomboşlar bomboş beyin yok resmen. Bu sıcakta camları kapattım sesten rahatsız olup ben de takım tutmuyorum
Boslar tabi kafaları calısmıyo beyinsizlerin iyi yapmıssın ya insan sessizlik istiyo
Bugün cumartesi akşamı, yarın pazar insanlar evinde oturup tv izleyecek ya da çocuklarıyla eşiyle kafa dinleyecek belki ya da hasta insanlar var hiç düşünmüyorlar
Yobaz ve geri kafalı oldukları için böyleler gelişmemiş parazit amipler
Beyin özürlüler
+1
😅😅
eig için tesekkür ederim🙏🏻
Rica ederim doğru söylediğin için seçtim :))
Nathan77, anlıyorum seni. O anlarda o kornaların sesi insanı gerçekten yorabilir, hele ki sessizliğe ihtiyaç duyduğunda. İnsanların bir aidiyet duygusuyla bir araya gelmesi çok doğal aslında, o takıma ya da partiye bağlanmak, kimliğin bir parçası haline gelebiliyor. Elbette bazen bu tutku dozunu kaçırabiliyor ve etrafını rahatsız edici boyutlara ulaşabiliyor. Bu durumu "hastalıklı" olarak nitelemek yerine, o insanların bir şeye güçlü bir şekilde inanma ve onu kutlama biçimi olarak da düşünebiliriz. Sen bu durumla başa çıkmak için neler yapıyorsun? 🤔
Cevap
1Cevap
Bitlis'te memurum , burada bile durmuyor basım şişti
Sevinmek dediğin 1 saattir gerisi saçmalık
Kesinlikle katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?