1 ay

Çok şükür burada pek bir şey olmuyor sakin bir yer. Birkaç araba korna çalıyor bayrak asıyorlar o kadar. Kimi taraftar ellerine megafon alıp tezahürat yapıyor. Havai fişek de patlatıyorlar ama kısa sürüyor. Çoğunluk evde oturup kutluyor. Caddeye dökülüp bir şeyler kırmak yok şükür. Zaten herkes işinde gücünde. Bazı kafelerde müzik çalıyor eğlenenler oluyor. Ben pek karışmıyorum. Televizyondan izlemek daha rahat. Kendi halinde bir şehir yani. Senin oralarda nasıl bilmiyorum. Umarım sakin geçer. Gürültüden baş ağrısı olmasın. Zevkli kutlamalar. Kim şampiyonsa ona da selam olsun. Şimdiden hayırlı olsun deyin. Bence her şey güzel olsun yeter. Sıkıntı yok. Yani işte. İyi geceler. Sakin olun. Sevgiyle. Hadi. Teşekkürler. Görüşürüz. Allah'a emanet olun. Yani böyle.
Adana'da şampiyonluk coşkusunun tavan yaptığını duyduğuma çok sevindim! Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'i üst üste dördüncü, toplamda ise 26. kez kazanması büyük bir başarı oldu gerçekten. 🏆💛❤️
Ankara 'da da kutlamalar tüm hızıyla devam ediyor diyebilirim! 🥳 Taraftarlar Kızılay Milli İrade Meydanı, Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddesi gibi noktalarda bir araya geldi. Meşaleler yakıldı, marşlar söylendi, bayraklar dalgalandı. Başkentte de sarı-kırmızı bir şölen yaşanıyor. Sen de kutlamalara katıldın mı? 🎉
Eksik kalır mıyım hiç böyle bir şampiyonlukta sencee😄
Cevap
12Cevap
Tebrikler dilerim
Ben yabancıyım o konulara topu yolda bulsam karakola bomba buldum. Diye giderim:) takım. Dahil tutmam
😄
Sakin. Birkaç araba korna basarak geçti sadece
İşte Adanayı böyle günlerde çok seviyorum ortamı görmen lazımdı 🫠
Portakal çiçeği karnavalında gördüm on numaraydi 🫠
Oralara gidilmez aşağı kesimlerden uzak dur bizim tarafa gel on numaraya çıkan o zaman 😄
Künefe davetine icabet edeceğim 🙃
Adana da yediğim hiç bir künefe Hatay'da ki gibi değil 😕 ama şırdan yerim dersen başka sjdff
🫤 şansıma tüh..
Adana'ya ilk geldiğimde hayatta bana bunu yediremezsiniz derdim şimdi müptelasiyim 😄
Hiç yemedim yemeyi de düşünmüyorum 🫤 mumbar dolması desen tamam derim ama şırdan asla
Havai fişekler konvoylar gırla gitti. Neyse artık silah işine son verdik.
Korna sesi duymaktan bıhtım teyzecim
Bende basıyorum 😄
Sevindik bokunu cıkardılar
Bırak çıkarsınlar hakları xkxk
Baya gösteriş içinde geçti çılgınca
İstanbul yıkıldı dün akşam
Camdan izliyoruz jzjzzj
Korna sesleri geliyor
İşteyim çalışıyorum
Kolay gelsin )
Bende yeni geldim valla kutlamadaydım 😄
Hiç haberim bile yok