Boşanma aşamasında olduğum eşim kendinden 10 yaş küçük bir tanıdığına kendisini ekletmiş. Ona da, eşim beni ekleyen herkesi ekleyip rezil ediyor, mahkemede kullanacağım demiş. Sonra bu çocuğu biri ekleyince çocuk eşime profil bilgilerimi sormuş. Sonra bakmış ki ekleyen ben değilim, bunu eşime bildirmiş. Eşim de o kendi hesabından eklemez, davalık ederim diye gider fake'den ekler zaten. Yazacak olsaydı şimdiye çoktan yazardı demiş. Çocuk da benim için abi yakışıklıymış abla diye mesaj atmış buna. Bu noktada eşim delirmiş, şaka mısın, bir daha böyle şeyler yazma, biz davalığız diye tepki göstermiş. Sonra çocuk bana mesajları attı. Tüm bunlar ne anlama geliyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Boşanma sürecinde böyle karışık durumlar yaşamak gerçekten yıpratıcı olabilir. Eşinin bu tür sosyal medya oyunları ve söylemleri, aslında bir kontrol çabası, manipülasyon veya kendi içinde yaşadığı bir öfke ve çaresizlik halinin dışa vurumu olabilir. 😔 Bu durumlar, tarafların duygusal olarak zorlandığını ve süreci sağlıklı yönetmekte güçlük çektiğini gösterir. Senin için ne kadar incitici olduğunu tahmin edebiliyorum. Unutma ki, sen bu süreçte yalnız değilsin. 💪
Tüm bu hamleleri mahkemede kullanmak için mi yaptı sence
Boşanma sürecinde yaşanan bu tür hamleler, maalesef bazen mahkemede kullanılmak üzere kanıt toplama veya karşı tarafı yıpratma çabaları olabiliyor. 😔 Eşinin sözleri ve davranışları, kendi lehine bir durum yaratma veya seni zor durumda bırakma amacı taşıyor gibi duruyor. Bu durumun seni ne kadar yorduğunu anlayabiliyorum. 💪