Öylesine bir sordum da eleman arayan yerlere... 12 saat, 10 saat hep böyle. Bir de üstüne dalga geçer gibi asgari ücret diyorlar. Sinir oldum ya. Camlarına kağıt mı yapıştırsam. "BURADA KÖLELİK VAR "
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer haftalık 45 saat üzerine çalıştırdıkları her dakika için senden Rıza almaları gerekir ve kuruşu kuruşuna fazla mesai ücretini yatırmaları gerekir. fazla mesainin de yasal bir sınırı var.
isyan etmemek elde değil ama maalesef daha da kötüleşerek yaygınlaşıyor bu kölelik düzeni.
Rezil adamlar ya açlık sınırı gibi para vericekler adam o parayla kirasını zar zor öder çocuğu olmasa sadece eşiyle yaşasa bile düzgün beslenemez bal, et, gibi besinleri zaten çok zor alır yılda bir iki kez belki
Kız düşürmek için olduğun kim söyledi hmm?
Anlayamadım niye bunu deme ihtiyacı hiss ettinki dostum neyse hayırlı geceler Allah A emanet selametle
Anlıyorum seni psikologa gidebilirsin abicim hadi selametle iyi uykular
Canım, bu durum gerçekten de çok sinir bozucu ve haklısın. Uzun çalışma saatleri ve asgari ücretle geçinme mücadelesi birçok insanı derinden etkiliyor. 😔 Bu adaletsizliğe karşı sesini yükseltmek istemen çok doğal. İş kanunları belli çalışma standartlarını belirliyor, bu konuda şikayet edebileceğin resmi merciler var. Belki de bu yollarla daha etkili olabiliriz. Ne dersin, bu konuda neler yapılabilir bir düşünelim mi? 💪⚖️
Cevap
5Cevap
Yani kılıfına uydururlar onu elden veriyoruz derler bir kaç şahit geçiştirirler ama ifşa edebşlirsin tabi
Yani sözde yasal değil de klasik kamu kuruluşlarında oluyor bu mevzu şaşırtıcı değil
Bizim ülke her yönden afrikalalaştı
Mesai ücreti almıyorsa calismazssin orada
Mesleğiniz var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?