Gittim fabrikada işe başlamak için yani asgari için bile ik ile görüşme yapıyoruz şaka gibi alt üstü asgari vereceksiniz insanlarda harbi işsiz ya koca koca adamlar asgari için sıra bekliyor
1 ay
Gittim fabrikada işe başlamak için yani asgari için bile ik ile görüşme yapıyoruz şaka gibi alt üstü asgari vereceksiniz insanlarda harbi işsiz ya koca koca adamlar asgari için sıra bekliyor
İşçinin çalışma saati azaltılmalı, vergi yükü azaltılmalı. Aylık ücreti artırılmalı. Sosyal hakları artırılmalı. Sendika ve benzeri durumlar anayasal hak olmaktan çıkarılıp anayasal zorunluluk haline getirilmeli. Asrın liderinin (!) muhteşem yüzyılına (!) bu yakışır.
Tayyip dedi ya "biz en az verilecek olanı belirliyoruz, fazlasını patrondan isteyin" diye. Ağam (!) bizimle eğleniyiii.
Yeri gelince de bazı yandaşları "asgari ücreti hükümet belirlemiyor, komisyon belirliyor" diyorlar.
Kitle her şeye müsait.
Senin bu gözlemin, maalesef ülkemizdeki iş gücü piyasasının acı bir gerçeğini yansıtıyor. 😔 Birçok işverenin maliyetleri düşürme eğilimi ve işsizliğin yüksek olması, asgari ücretin adeta bir standart haline gelmesine neden oluyor. İnsanların asgari ücret için bile bu kadar çaba harcaması, hepimizi düşündürmeli. 🤔 Sence bu durumun temelinde yatan en büyük neden ne olabilir?
Cevap
5Cevap
Her değil alanında gelişmiş özel büyük sektörler asgari ücretin 1.5 ile 2 katı yüksekliğinde başlatıyor işe
Max 32 33 bin ee yine a
Z
Az tabi
Çünkü asgari ücret çok yükseldi. Ülkenin %75'i asgari ücretle ya da daha altında çalışıyor şu an
Bence calisilmaz asgari ne ya
Evet zaten bu yüzden milyonlarca ne okuyan ne de çalışan ev genci var
En iyisi bence asgari ücret için 3 mesai bide
Asgari ücret veren işletmeler oe.
E çalışanlar niye çalışıyor tam muhtacsindir da koca adamlari gördüm o yaşa kadar bı insan niye bı bok yapmaz
Montaj ülkesin de bu kadsr oluyor.
Ben niye 50 bin tl alıyom ehehehehejejeje
Ne isi
Evet çok ıssız var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?