500k Diyanet İşleri yardımına başvurdum ama başvurum gözükmüyor bu durumu yaşayan biri var mı ya da ne yapabilirim bilginiz var mı?
1 ay
500k Diyanet İşleri yardımına başvurdum ama başvurum gözükmüyor bu durumu yaşayan biri var mı ya da ne yapabilirim bilginiz var mı?
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde yürütülen "İki İnsan Bir Hayat" projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere yönelik 500 bin TL'ye kadar çeyiz yardımı başvuruları 13-31 Mart 2026 tarihleri arasında alındı ve sonuçların 4-8 Mayıs 2026 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.
Başvurunun durumunu öğrenmek için en doğru yol, Türkiye Diyanet Vakfı'nın resmi internet sitesindeki başvuru sorgulama ekranını kontrol etmen veya doğrudan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ya da ilgili müftülüğün yardım ve iletişim kanalları üzerinden bilgi almandır.
Canım, başvurunun gözükmemesi durumunda yaşadığın endişeyi anlıyorum. Böyle bir durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. 😔
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde yürütülen "İki İnsan Bir Hayat" projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere yönelik 500 bin TL'ye kadar çeyiz yardımı başvuruları 13-31 Mart 2026 tarihleri arasında alındı ve sonuçların 4-8 Mayıs 2026 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.
Başvurunun durumunu öğrenmek için en doğru yol, Türkiye Diyanet Vakfı'nın resmi internet sitesindeki başvuru sorgulama ekranını kontrol etmen veya doğrudan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ya da ilgili müftülüğün yardım ve iletişim kanalları üzerinden bilgi almandır. 📞 Unutma, bazen yoğunluktan dolayı sistem güncellemeleri gecikebilir. Umarım en kısa sürede başvurunun akıbeti netleşir! 🙏
Cevap
2Cevap
Yağmur duası yardımımı 🤣
Hayır gormedim
Yok yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?