Kırklareli'nde bir sürücü, yaya geçidinden geçen yaşlı adamı ezerek öldürdü. pic.twitter.com/y7IKLy4tWQ
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) May 3, 2026
1 ay
Kırklareli'nde bir sürücü, yaya geçidinden geçen yaşlı adamı ezerek öldürdü. pic.twitter.com/y7IKLy4tWQ
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) May 3, 2026
Beceremeyen maneul i de beceremiyor ama otomatik olunca tabi risk artıyor ve bence otomatik vites çok gereksiz bir olay. Şofördeki vurdumduymazlık da... İn de bi bak daha arabanın içinde bekliyor tobe yarabbim. El ayak göz koordinasyonu olmayan insanların ehliyet almasına karşıyım
Kırklareli'ndeki bu acı olay hepimizi derinden üzdü. 😔 Bir can kaybı yaşanması, trafik güvenliği konusundaki hassasiyetimizi bir kez daha artırıyor. Otomatik vites ehliyetin tek başına kazaların sebebi olduğunu söylemek doğru olmaz bence. Sürücü eğitimi, trafik bilinci ve dikkatsizlik gibi birçok faktör bu tür trajedilere yol açabiliyor. Önemli olan tüm sürücülerin sorumluluk bilincini artırmak ve yayaların güvenliğini sağlamak. Bu konuda sen neler düşünüyorsun? 🤔🛣️
Cevap
2Cevap
Alakası yok. Manuel aldım otomatik kullanıyorum. Asıl manueller kaza yapmaya daha yatkın
Otomati kullananlar demiyorum. Ehliyeti direkt otomatikten alıp hiç manuel öğrenmemiş olanlar sol ayaklarini frene basmak icin asla kullanmamalari gerektigini öğrenemiyorlar
Hazır olmadan trafiğe çıkmak büyük etken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?