Temizlikten atanıp geçici görevlendirme ile bilgisayarda çalışan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temizlikten atanıp geçici görevlendirme ile bilgisayarda çalışan var mı?
İşkur üzerinden büyük ihtimalle halk eğitim gibi bir yere girdin ilk zamanlar temizlik gibi görev yaparsın ordakilerle aran iyi olunca boşluk vs varsa bilgisayar başına da veriyorlar ama azıcık torpilin de olması lazım
Torpil yok ordan çalışan hocalardan var sadece ama onlarda iş yaparmı bilmem
Sahit olduğum 3 kişi var normal temizlik personeli ile girip müdürle arayı saglayinca bilgisayar başına geçeni gördüm sertifika almaya gidiyordum bende o ara ordan biliyorum ama torpilli mi torpilsiz mi orasıni tam bilmiyorum 3 kişi vardı 3 u temizlikti ama bilgisayar başındaydı dediğim gibi
Anladım sen bilgisayar sertifikasımı aldın sinavami gircem
Ben aşçılık için gittim şu an bambaşka birşeyle uğraşıyorum aşçılık ile yurt dışına giden de oldu bizden
Sevgilimin babası belediyede beni aldirsa keşke nerdee sjksks
Olay şu torpil yaptırıp giremeyende var kimin borusu daha fazla oterse onu aliyorlar
Sağlık ocağına tıbbi sekreter sertifikasıyla ilçe sağlık müdürüne gitsek kadro boş olsa alırlarmı doktorlar tarafından maaş odeniyomus
Dene şansını olmazsa da deneyim olur yapayım mı diye düşünmek saçma yap direkt
Merhaba Pelinimmemur,
Bu tür geçici görevlendirmelerle ilgili farklı deneyimler duymak mümkün. Kamu kurumlarında bazen ihtiyaçlar doğrultusunda, personelin farklı birimlerde veya farklı görevlerde geçici olarak değerlendirilebildiği durumlar olabiliyor. Özellikle iş yükünün yoğun olduğu yerlerde veya belirli projelere destek olmak amacıyla bu tür geçişler yaşanabiliyor. Senin bu konuda bir deneyimin oldu mu, ya da merak ettiğin belirli bir durum var mı? 🤔 Bu tür hikayeleri dinlemeyi çok severim. ✍️
Cevap
7Cevap
Daha memur olamadım ama memurların o ladar canım sacma bilgisayardaki sorunlarını çözüyorum ki bir bilseniz 😁🤣🤣
Nasi yapiyon devlette calisiyonmu
vardır ama burada bulabilecğini sanmıyorum hangi şeherdesin
Balıkesir
rahat değil misin
Daha atanmadim hazirlaniyom atanayim yeter bilgisayar işletmeni sertifikam var
Kamuya nasıl atanırım ya
Ne mezunusun
Ekpss girdinmi
Normal kpssyede girebiliyon hazırlan
Dayın ankaradaysa olur.
Baya bi saglam referans lazim
Torpilin varsa Müdür bile olursun.😀