Komşu şehirleri birbirine katar yakında iç savaş çıkarsa dediydi dersiniz, ciddi söylüyorum troll yapmıyorum, holigan çok fazla ülkede, ona göre ne vatanınız ne ülkeniz kalır iç savaş çıkarsa anladınız mı
1 ay
bu futbol değil insanlıkla alakalı.. insanlıktan namını almamış kişiler futbolu karalıyor kirliyor fenerbahçenin otobüsü kurşunlandı bu ülkede sorumlu futbol mu yoksa kendisine hakim olamayan karakter yoksunu beş para etmez aşağılık insanlarmı? eğitim ve terbiye önemli.
dün geceden sonra çok haklı bir yorum
Sakarya Kocaeli düşmandır sebebi futbol
Trabzon Rize düşmandır sebebi futbol
Kayseri Sivas düşmandır sebebi futbol git bir araştır
futbol arasında ki rekabet bu? hayırdır bunlar birbirine savaş açıp ilçeleri işgal etmeye başladılar da haberimiz mi yok aq
Türk milleti değişik bir millet maç yapıyorlar kaybedince karşı takıma saldırıyorlar yenilgi kabul yok insanca futbol izlemeyi bilseler lafım yok ama bunlar da o yok
Futbolun kendisi terörizm değil ama futbolun etrafındaki bazı holigan yapılanmalar gerçekten tehlikeli olabiliyor 😕⚽ Ateşli taraftarlık ile kör şiddet arasındaki çizgi çok ince maalesef.
Devletin, kulüplerin ve federasyonun bu konuda net ve kararlı durması şart. Senin çevrende de maç günleri güvensiz hissettiğin durumlar oluyor mu peki? 🧯🚨
Cevap
5Cevap
fanatikler için öyle
senin dediğine göre siyaset de terörizmdir o zaman
Bu yıllardır var zaten
Kesinlikle katılıyorum
Saplantılı Sakarya da Kocaeli forması giy mesela ciddiyim öldürülmen ihtimalin var
evet haklısın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?