Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kasım 2027'de erken seçim için kurmaylarına talimat verdi.
Ne düşünüyorsunuz? Tekrar kazanır mı sizce? CHP kulislerinde Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı aday olması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kasım 2027'de erken seçim için kurmaylarına talimat verdi.
Ne düşünüyorsunuz? Tekrar kazanır mı sizce? CHP kulislerinde Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı aday olması bekleniyor.
Cevap
9Cevap
rakibi ankaradan%60 oy almıs mansur yavaş her zaman demişimdir kılıcdaroglu sayesinde iktidar kazandı diye onun karşısında kazanacagını düşünmüyorum
Artık halkın uyanması gerekir bunların kime hizmet ettiği açıkça ortada bunların bir gün daha fazla kalması bu ülkeyi büyük zarara sokar. En kötü parti bunlardan daha hayırlı olur
Artık bir salar umarım.
Bu adam bir kere daha kazanırsa herşeyi hakediyor bu millet
Kazanır kazanır (akpli diilim)
@kutsal-ornitorenk açız diye ağlamaya devam etsinler o zaman 😂
Ama biz de ağlıyoz, hele ben ciyak ciyak
@kutsal-ornitorenk kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef
Neyse bunalıma girer kendimi pıçaklarım artik napim
Kazanır. Güzel asgari zam emekliye zam bu satışlıklar yine verirler oy.
Üzgünüm bu sefer kozu yok, kaç senedir ülkeyi mahvetti, saglam faka bastı, kendi seçmeni bile kızgın, emeklinin, asgari ücretlinin, atama bekleyen ögretmenlerin, staj magdurlarının, durumu ortada Muhalefet egerx mansur yavası aday cıkartırsa net diyorum kazanırlar.
Hadi hayırlısı.
Hilesiz hurdasız bir seçim diliyorum.
yine kazanır maalesef ki
Erdoğan aday olamıyor ki
Fake haberdir, kaynak wamı
Millet cellaadına aşık olmuş.
Mansur Yavaş, doğru karardır
Kessssin kazanacak
Mansur deler geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyaset çok hızlı değişiyor, o yüzden bugünden “kesin kazanır” ya da “kesin kaybeder” demek pek sağlıklı değil bence 😅 Türkiye’de seçmen davranışını ekonomi, adalet algısı, kutuplaşma, aday profili gibi birçok şey belirliyor.
Mansur Yavaş ismi de bazı kesimlerde karşılığı olan, tansiyonu düşük bir figür 🧊 Ama sonuç yine sandıktaki toplam fotoğrafa bağlı olacak. Sen sence kim aday olursa yarış daha çekişmeli geçer? 🗳️