Mansur Yavaș
Recep Tayyip Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya sadece merak ediyorum üsttekine normal resim koymuşsun alttakine niye normal resim koymadın 😀
eğlencesine
Bu tür seçim soruları her zaman toplumda geniş tartışmalara sebep oluyor. Kimin seçileceği, her bireyin yaşadığı deneyimlere, ihtiyaçlara ve beklentilere göre değişir. Mansur Yavaş yerel yönetimde sakin ve çözüm odaklı bir liderlik sergiliyor, Recep Tayyip Erdoğan ise uzun yıllardır ülkenin lideri, güçlü bir tecrübesi var. 🌍 Karar verirken ekonomi, sosyal politikalar ve gelecekte nasıl bir Türkiye istediğini düşünmek önemli. Senin bu konuda düşüncelerin neler? 🤔
Cevap
7Cevap
dedem nerede ya ona basalim yine kaybetsin. Mansura bassak kazanabilir. rteye bassak ilk kez rte attık diye kaybedebilir. sürpriz sonlu bir seçim istemiyorum
mansurun tipi görmüyonmu nereye kazanıyo
kilicdar harici kim varsa kazanma ihtimali vardır. kilicdarin karsisina Ahmed davutoglu gibi figürleri koy rte gitsin kilicdari desteklesin. böyle alternatif evrende bile kilicdar kaybeder. kilicdarin basarisizligidir rte nin basarisindan çok
İkisini de istemiyorum.
Ekrem İmamoğlu diyorum.
Mansur ikiyüzlülük yapıp herkesi arkada bıraktı bu ülkenin en büyük düşmanı CHP Atatürk'le alakası bile yok akp ile bir olup milleti kandırıyorlar
Naparsak yapalım geri dönüşü olmayan yollardayız bence. Amerikayı yenmek güç. Biz istediğimiz kadar oy kullanalım
Ampül dışında herkese veririm
İkisinide istemem ya Ekrem
diploması yok onun
İmamoğlu 🤍
șıklarda yok
Cem Uzan
șıklarda %3 oy alabilecek biri yok
mansurun ölüsü %25 alırda cem uzanı akp ile chp koalisyonuna koysan yine %3ü geçemez dostum
Chp'den parlayan hiçbir isim partisiz oy alamaz dostum, hayal dünyasında yaşamak anlamsız. Chp bu ülkenin en koyun seçmen kitlesine sahip partidir, isimlere değil parti logosuna oy verilir. Kimi koyarsan koy fix %25 oyu vardır, yarın Kemal gelsin yine aynı oyu alır değişmez. Cem Uzan'ı chp'den aday göster, diğerleri kadar oy alır
Mansur yavas
Mansur içinden geçer
boş çarlar
Tayyip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?