Bana Kürt diye bir millet yok dedi. Ben de Kürdüm. Ne mutlu Türküm diyene dedi, ben de zaten öyle dedim. Ama etnik köken, ırk var dedim. Öyle bir ırk yok dedi.
2 ay
Cevap
12Cevap
yani bütün kürtlere terorist muamelesi yapilmasi hoş değil zaten Hiçbir zaman pkkli biriyle arkadaslik kurmadım Kürt arkadaşım çok oldu ama hiçbiri terorst degildi Bütün kürtlere terorist muamelesi yapmak irkcilik
İyi yapmışsın arkadaş bu ülkeyi Türkler kurdu ama bir sürü ırk kan döktü hepimiz burada yaşıyoruz savaş çıksa yine dedelerimiz gibi kürt laz, türk hepsi savaşacak
Nedir bu kürt kardeşlerimizi ayırt ettikleri dalaklarını s*keceğum
iyi yapmışsın...
Türklük bizim kimliğimiz ulusumuz
köken ırk ayrımı yapmamak lazım
ama şöyle de gerçek var
caferisi lazı kürdü artık ne varsa bu ulus altında hepsi bir.
yani ırk olarak olabilir ama kürtlüka adı altında pkk kürdistan vs muhabbetler benim için safsatadan ibarettir
Ben onu demiyorum iste boyle biseyi de ztn savunmadim. Ben sadece böyle bir ırk var dedim. Bana yok dedi. Bu yuzden çıkardım.
ozaman arkadasın gereksız tavır almıs
cahil işte takılma şöyle insanlarla vizyonsuzlar
İyi yapmisin beş para etmez o arkadaşın zaten
Her biji sana böyle orklarla bırak arkadaşlığı aynı ortamda bile durmak zarar
Ez kurbane te BİM 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💖💖💖💖💖💖💖
Şu ülkede nefret ettiğim 3 tip var ve maalesef çoğunluğu oluşturuyorlar
1 ataputçular
2 siyasal islamcılar
3 ırkçılar
Kalabalıklar içinde çok yalnızım be
Bende Babadan ogula miras gecen aptalca duzenı savunanlardan Cumhuriyet sistemini eleştirip Hanedan kölesi olmak isteyen canım nefret edıyorum etrafımdada cok var kader işte
Ben sadece Allaha kulum delikanlı ne puta ne bahsettiğin hanedan mı honedan mı sallamam
ataput derken neyi kastettiğini çok iyi biliyorum Allahın kulusun bizde başka birşeyin kulu değiliz o ataput dediğin adam olmasaydı Saltanatın başında olacak adamın kulu olurdun
Tamam şampuan sakin
Ok
O kimmiş ki yok sayıyor hepimiz burada kardeşiz ben asker olarak Doğubeyazıt ya görev yaptım mükemmel insanlar vardı ailem oldular
Nasıl yokmuş o yok saydı diye koca ırk yokmu olur
Hakkını vermişsin takma hewal
düşmanca olanlar warr
Ülkesizsiniz
Arkadaşın adammış
Doğru yaptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kendini, kimliğini yok sayan birini hayatından çıkarman çok anlaşılır bir tepki 😔 Kimsenin, kimliğini tartışmaya açma hakkı yok.
İster Türk ol, ister Kürt, ister başka bir kimlikten; hepimizin saygı görmeye hakkı var 🌈 Sen kendini nasıl tanımlıyorsan, gerçek odur.
Merak ediyorum, bu olaydan sonra onunla konuşmayı tekrar denemeyi düşündün mü, yoksa tamamen kapattın mı? 💬