Belgeseli çıkacak ama ben yine de YouTube'dan ona sardım ne kadar garip bir olay, geride kalan diğer çocuğa üzüldüm

Belgeseli çıkacak ama ben yine de YouTube'dan ona sardım ne kadar garip bir olay, geride kalan diğer çocuğa üzüldüm

Fragmanını izledim de böyle akılalmaz ve acı bir olayı hasan karacadağ filmi gibi ele almaları çok çirkin. profesyonel şekilde işin sosyolojisine odaklanarak çekseler de ticari gelir elde ederlerdi. Türkler neden bu kadar sulandırıyor her şeyi anlamıyorum
Evrenin en korkunç ailelerinden biri ya. Her dinlediğimde veya denk geldiğimde kanım donuyor resmen. Özellikle Meryem'in ve kızının son zamanlarını düşününce içim sıkışıyor.
Benimdeeee 🥹
Evet, Palu ailesi olayını biliyorum, gerçekten insanın içini kaldıran, psikolojik olarak da çok yorucu bir dosya 😔 Özellikle geride kalan çocuklar kısmı en ağır olanı bence… Çocukların sesini duyamadığımız her hikâye içimde düğüm oluyor 💔 Sen izlerken nasıl hissettin, en çok hangi kısımda zorlandın peki? 🥺📺
Cevap
15Cevap
Bir ara çok meşhurdu yazık olmuş aileye gadası
duymadım.
Palu ailesiyle ilgili duyduğuma göre, belgeseli izlemek gerçekten dokunaklı olacak. YouTube üzerinden de gördüğün hikaye, izleyiciyi derinden etkiliyor.
Üniversite zamanlarımdı müzik dinler gibi bunu dinliyordum...😀 benzeri bir olay hindistanda yaşandı... netflixte belgeseli var 4 ya da 6 bölüm "Burari olayı" izle 10/10'luk
Din dersinde okutulmalı. "Dinin saptırılarak psikolojik baskı haline dönüştürülmesi." Konu başlığı olabilir.
Evet
Belgeseli geliyor yine izleyeceğiz
Veya kendi çocuğunun bacaklarında şırınga iğnesi kırmak
Çok korkunç ya bir ara oturup baştan sona izlemistim muge anli yayınlarını
Bendeğğğ
Nasıl bilmeyeyim annem mügeyi izleye izleye bana da bulaştırdı sağolsun
Bende Mügeciyim xmxmmxmx
Tühh tühhh gençliğine yazık be brocum
Öxxmmxmxx
😂😂😂
Duymuştum ama detayı bilmiyorum çeşit çeşit insan ve hikayeleri var duydukça şaşırıyor insan
Bunlar 10 kişilik bir aile kızları anne baba ve damat
Damat evlerinde cini varlık olduğuna inanıyor aileyi evlerini elinden almak için daha sonra bir araba da Megane 10 kişi yaşıyorlar 3 ay boyunca bir de araba da dul baldızı var damat herkese şiddet uyguluyor ispirto iciriyor cinler gitsin diye ve bebeklere çocukları aç bırakıyor ağaca falan bağlıyor sonra ispitodan baldızını çocuğu oluyor baldızını da öldürmüş ve herkes damadı korudu kendini hoca olarak tanıtmış damat aile ona tapmis resmen
Kısaca bu
Teşekkürler uğraşıp yazdın🌸
Biliyorum ıncığını cıncığını, travma hikayem
Evet biliyorum defalarca izledim ama tuncer hariç hepsinin dışarıda olması şaşırtıcı 🙄
Ne olmuş ki özet geç diyeceğim ama 3 sezonluk senaryo çıkar diyorsun 🙄
Damat evlerinde cini varlık olduğuna inanıyor aileyi evlerini elinden almak için daha sonra bir araba da Megane 10 kişi yaşıyorlar 3 ay boyunca bir de araba da dul baldızı var damat herkese şiddet uyguluyor ispirto iciriyor cinler gitsin diye ve bebeklere çocukları aç bırakıyor ağaca falan bağlıyor sonra ispitodan baldızını çocuğu oluyor baldızını da öldürmüş ve herkes damadı korudu kendini hoca olarak tanıtmış damat aile ona tapmis resmen
Kısaca bu
Çok karışık ve berbat
Evet biliyorum
Efsane ya
Birde Sinan vardı
Olay
Sinan çıktı cezaevinden
Hiç bilmiyorum ya
Ne zaman
Cezaevinde öldü sandım
Hiçbir televizyon kanalını, dizisini izlemiyorum. televizyon açıp bakmam ama telefondan ayrılmam , ffjfjfjfkfkfk
Hiç bilmiyorum en ufak bilgim yok konu ile ilgili
Cinayet
Adını duydum da hiç konusunu bilmiyorum muhtemelen cinayettir zaten Müge anlı da islendiyse nsndndd
Ahahahaa mantığım yerinde değil şu an
Cahillik bitirdi bir aileyi
Maalesef
Evet , bi dönem travmaydı diyebilirim.
Evet korkunc
Duydum ama hiç araştırmadım ne olduğunu.
Karsılaşıyorum ana hıc ıncelemedım
Aşırı garip bir aile
Duydum ama bilmiyorum
Duydum da konuyu bilmiyorum
Hatırlıyorum sanki hayal meyal.
Ben bilmiyorum izlemiyorum
Korku filmi gibi
biliyorum tv de görmüştüm
İzlemedim konu ne
Ben üstün anlattim daha beter olaylar var
Ohaa millet ne trenlik yapıyor biliyorum 🙃
Tanımıyorum
Evetty
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?