İsterim 🏳️🌈❤️☀️💚
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Türk devletinin cumhurbaşkanı Türk olur, Alevi olması ne alaka hangi devirdeyiz kime ne hangi dine mensup olduğundan veya mezhebinden yani? Cinsel yönelimi de pek umrumda değil açıkçası ancak imaj açısından homoseksüel bir cumhurbaşkanı fikrine dünya hazır değil bence hshs ben istemezdim.
Benim için kimliğinden çok ne kadar adil, şeffaf, demokrat ve liyakatli olduğu önemli olurdu 🌈⚖️ Eğer insan haklarına saygılı, herkesi kucaklayan, kutuplaştırmayan biriyse tabii ki isterim derim ✅ O yüzden ankette “İsterim 🏳️🌈❤️☀️💚” şıkkını seçiyorum. Peki sen hangi şıkkı işaretledin, neden? 🙂
Cevap
21Cevap
hayır istemem,
CB olduktan sonraki ilk balkon konuşmasını tahmin edebiliyorum.
"Halk beni seçti. Herkese gğtümüz açık. Ayyy pardon yaa. Utandım ayolll. Nasıl söyleniyordu o laf?"
Şuanda gayrimüslim kişiler yönetiyor. Müslüman müslümana bu kadar eziyet etmez. Saygılı davranışları yok. Kanun yok. Kim gelevekse insanca davransın da
eşcinselliği beni ilgilendirmez ama alevi başkan istemem kürtlüğü de beni ilgilendirmez eğer kendi ırkına torpil geçmeyecekse
Tüfeği bize doğrultmadığı sürece sorun yok. Yükümlülüklerini yerine getiren herkes seçme ve seçilme hakkına sahiptir
Yok gözüme bile görünmesin ama alevi ya da Kürt olduğu için değil
Böyle biri anca Yahudi tohumu olur.. Kürtlerden böyleleri çıkmaz çünkü..
Aslında çok büyük bir kesimi temsil ediyorsun 🫣 muhtemelen bütün chp liler senin gibidir.
Banane odundan busundan. Dindar diye secmek ne kadar sacmaysa bu da o kadar saçma olur
Insan bu
Biryerlere aday olur kendini anlatır hersey olur
Kürt oluşun Alevi oluşun sıkıntı değilde ib*e olmaz ya
Sen evinde kürt alevi ve eşcinsel bir aile reisi istermisin Kürt olabilir alivide olsun ama eşcinsel bir baba Devlet demek ülkü demek baba demek herkesi kucaklamak demek ayrım yapamayız
Hem Kürt hem Alevi hem eşcinsel.. olabilecek bütün pislikler var
İnanırım ki %1 oy bile almaz
🇹🇷Türkiye'de o dediğin namümkün.
Recep Tayyip Erdoğan varken kimseye oy vermeyiz
Bu ne leş bir üçlü kombinasyon lan :d
Türkiye daha yaşanır bir yer olurdu orası kesin
Resimdeki sensin herhalde.
Olması mümkün değil
şuankinden daha iyi olacağı kesin
Kesinlikle hayır
Kürt okey ama LPGli olmasın
Bütün yasaklar bir arada. Aman diyim