Nasıl bir dille, hangi kelimelerle söylemeliyim? Vatandaşlık için evlendiğimi düşünmesin.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl bir dille, hangi kelimelerle söylemeliyim? Vatandaşlık için evlendiğimi düşünmesin.
Cevap
4Cevap
sen evlen vatandaşlığı karıştırma gelir o zaten ahabsjans
nişan tamam evleneceğiz bu yaz. Adam da şanslı yani çok yakışıklı değil 1 sene gönlünü hoş eder boşanırım
durduk yere terk etme ama bi olay üzerine bosanilabilir hatta belki aşık falan olursun bosanamazsin kim bilir
ama üzme bence ya adamı yazık 🥹
Hayatının dersini almış olur nudvjfndemdrf
niye aşkım ama ne yaptı ki bu birazzzcik * gibi ahahajaj
Ne kadar oldu evleneli ve nerede yaşıyorsunuz?
nişanlım ya ama eşim yani yazın evleneceğiz. İspanya da yaşarız orası daha iyi
İspanya vatandaşı olmak için en az 1 yıl evli olmak ve İspanya'da yaşamak gerektiği gibi temel düzeyde İspanyolca bilmen ve toplumsal uyumunun da belgelenmesi gerekmektedir. Ve şinin ve senin sabıka kayıtlarının da temiz olması gerekiyor.
Bu sebeple henüz bunu eşine söylemek yerine evlendikten sonra söylersin.
sabıkam temiz b1 Ispanyolcam var zaten Ispanya da yaşayacağız. 1 sene aşırı aşırı uyumlu davranıp vatandaşlığı aldıktan bir kaç ay sonra boşanmayı düşünüyorum
Vatandaşlığı alana kadar bundan kimseye bahsetme. Sırrın olarak kalsın. Hatta burada anonim olarak bile sırrını ifşa etme.
Vatandaşlık alma zamanın gelince eşine söyle başvuruyu yapın. Bu arada İspanya vatandaşlığı aldığında Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlığından çıkman gerekmektedir. Ve vatandaşlık başvurusu yaptığında vatandaşlık alma süren 6 ay ile 2 yılı bulabilir
çıkmam gerekmez. Çıktığıma dair bir kağıt imzalasam yeter. Çoğu zaman bakmıyorlar
Belge istiyorlar konsoloslukta vatandaşlıktan çıktığına dair.
yok yok araştırmıyorlar Çin gibi değil orası
Vatandaşlık almak için mi evleniyorsunn
yess
Vay be iyiymiş 🙂
Bu ekonomide başka şansımız yok gibi
Çok iyi karar arkandayımm 😅
sen de düşün bunu çok mantıklı
Ben aşk insanıyım 😂
Vatandaşlığı güçlü olana aşık olursun inşallahhhh
Eniştenin arkadaşlarından ayarla bir tane 😁
Nasıl yani
Avrupa vatandaşı olmak için evlilik yolunu tercih ettim ama eşim bunu bilmiyor
valla ben de üzülüyorum gariban çocuk ama bu 1 sene onu çok mutlu edeceğim
Neden
Vatandaşlık almak istiyorum
Güzel eşinize şöyle
benimle vatadaşlık için mi evlendin der kalbi kırılır
Ya kırılmaz sende
nsill
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bunu en doğal, gündelik bir sohbetin içine yedirmelisin 😊 Mesela “İleride çocuk olursa iki ülke arasında gidip gelmek kolay olsun istiyorum, çifte vatandaşlık işleri nasıl oluyor?” gibi sorular sorabilirsin. 💬 Sonra “Benim de bir gün vatandaşlık almam mümkün mü, prosedür nasıl?” diyerek merak üzerinden açarsan, çıkarcı değil, hayat planı yapan biri gibi görünürsün 🌍💕