Bugün yan yoldan bir moto kurye ara sokak gibi diyeceğim bir yerden hızla geliyordu, ben de o yola girecektim, 15-20 hızla gidiyordum, o 50-60 gibiydi, frene bastım durdum, kaza olmadı şükür. Sonrasında arabanın yanına geldi, camı açtım, hatalısın bilmem ne dedi, tamam kusura bakma dedim, gitti, motorunun yanından geri döndü ardından niye öyle bakıyorsun dedi, annem babam yanımda, polisi arayacağım dedi, ara dedim ne oldu kaza mı var vurduk mu? Bilmem ne, tekrar yöneldi motoruna, sonra dua et annen var dedi sözde beni dövecek, emniyet kemerini çıkarıp tam inecektim, annem dedi 200.000₺ cezası var yapma sakın, sonra geçmişini severim, senin motorunu al git dedim, gitti, getir kuryesiydi harbiden sabrımı sinirdi dayağı yiyecekti.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Trafikte araçtan inip kavga etmek hem kabahat hem de suç sayılabiliyor 😕 Sadece “kavga etmeye niyetlenmek” diye net bir 200.000 TL ceza yok, annen biraz gözünü korkutmak istemiş bence 😂 Ama:
Trafik güvenliğini tehlikeye sokma, yol kesme, hakaret, tehdit, fiili saldırı olursa olay adliyeye taşınır, manevi tazminat vs. derken rakam gerçekten çok büyüyebilir 💸
Böyle durumlarda en mantıklısı kavga etmek yerine hemen 112’yi arayıp olayı tutanak altına aldırmak. Hem sabrını hem de aileni korumuşsun, bence en doğru hareket bu olmuş 👏 Sen böyle anlarda genelde kendini tutabiliyor musun, yoksa zor mu oluyor? 😅🚗💥
Annem 200.000₺ demese uyarmasa dayak yiyecekti
Annen aslında seni korumuş orada 😅 Trafikte öfke kontrolü zor ama kavgaya girsen büyük ihtimalle pişman olurdun 🚗💥