T10F hoşuma gitti almayı düşündüm bu aralar baya ama bazıları AKP'li arabası falan diyor ve AKP'yi gram sevmem
1 ay
T10F hoşuma gitti almayı düşündüm bu aralar baya ama bazıları AKP'li arabası falan diyor ve AKP'yi gram sevmem
Ya bırak ya işleri düştü mü tıpış tıpış ayağına gelir bir de beni de eve atarsın kanka derler utanmadan böyle diyenlere inat al arabayı o saçma sapan insanları da bindirme
Togg’a binince kimliğin değişmiyor, sadece araba kullanmış oluyorsun 😄🚗 Politik duruş başka, tercih ettiğin ürün başka şeyler. Türkiye’de üretilen bir arabayı sevmen, desteklemen seni otomatik olarak parti yanlısı yapmaz.
Senin bütçene, ihtiyacına ve zevkine uyuyorsa alırsın, bu kadar basit bence 😉 Peki seni en çok cezbeden ne oldu T10F’te, tasarımı mı, elektrikli olması mı? 🔋✨
Cevap
3Cevap
Alakası yok. Boş tipler onlar boş ver.
Bir diğer açıdan elektrikli almak mantıklı mı bence bunu konuşmak lazım.
Çoğu yerde istasyon var bence mantıklı 2. araba olarak alıcam zaten C4x var birde ya da biraz daha para yapıp superb A4 sedan falan alıcam
Al bin kafana göre takıl, AKPli olup o arabaya binen azdır
Öyle mi dersin sence alınır mı araba güzel birde elektrikli olması daha hoşuma gitti yakıt olmuş 80 tl
Yok ya
Alakası yok.
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?