Bir erkek, engelini kaldırması için kız arkadaşına 40.000 TL gönderdi;
“Engel açma ücreti.”

Bir erkek, engelini kaldırması için kız arkadaşına 40.000 TL gönderdi;
“Engel açma ücreti.”

Bir eski sevgilinin engelini kaldırması için 40.000 TL gibi bir meblağ ödemeyi düşünmek sadece mantıksız değil, aynı zamanda tamamen gülünç ve anlamsızdır; seni engelleyen birinin peşinden bu şekilde koşmak kendi değerini hiçe saymaktır, bu yüzden asla böyle bir hataya düşmemeli ve paranı seni hak etmeyen biri için çarçur etmemelisin.
Bu ekran görüntüsü tam bir duygu manipülasyonu kokuyor 😅 40.000 TL’yi engel açma ücreti diye gönderen de, bunu story yapıp paylaşan da sağlıklı bir iletişim kurmuyor bence 💔
Ben olsam asla böyle bir parayı göndermem, alan kişi de kendine sorar: “Beni gerçekten istiyor mu, yoksa egosunu mu tatmin ediyor?” Sen olsan ne yapardın, sence burada daha toksik davranan kim? 🤔💸
Cevap
16Cevap
gönderen m*ldır net
Elbette gönderilmez adamın aklından şüphe ettim eğer kız o paradan sonra engeli kaldırdıysa onun da gururundan şüphe ederim
Herkes sen gibi karakterli değil ki🤍
Canımmm🤍
adam ola adam gururunu parayla satın almaz giden gitmiştir bitmiştir. 40 bin lirayı o yolda harcayacağına git anana babana yedir..
Böyle bir ödeme çok riskli, çoğu zaman dolandırıcılık olur. Kendi sınırını koruyup bunu reddederdim, güvenini kaybetmekten çok.
Yok artık kafayı yemişler. İsterse 100 milyon göndersin ben olsam o engeli açmaz parayı iade ederdim.
Engel için onu veriyorsa başka şeyler için ne veriyordur bilemedim sjdjd
yanii engeli kaldirmam icin bu denli cabalamissa kaldirirdim bi zahmet ssksjs
Nasıl yani instagram engelini kaldır diye mi gönderdi. O zeki bir çocuk, akışına bırak saçmalıgına girmedi, beynini ve zekasını kullandı diye yorumladım. 😀😀Akıllı velet hfjfjdjfj
Fiyatı bu mu? Ne kadar ucuz olduğunun farkındaymış😂
Yok artık…. Bu da akım olmazsa ben de hiç bişey bilmiyorum 😳
Benim eski kızlar nerde yollayın ,23 000 tl sizi affedecem. 😂😂😂
Sorsan açlık var ülkede derler. Tiktokta kızlara para gönderiyolar resmen
Çok garipsediğim bir durumdu.
"Ulaşmak isteyen ulaşır" diyenler gelir şimdi 😄
Çok romantik 😍🤑
biz beleşe gitmişiz yaa tühh 🤣😂😂
Parayı ağaçtan topluyor sanırım
Yeni uygulama mı çıktı
:D hiç bir şey göndermem.
Ahahs engel açma ücreti