Güncellemeler
2 ay
Bunun su parti su kurum su şirket demiyorum bence çoğu partide çoğu şirkette çoğu maalesef kurumda bunlar görülüyor. Eş dost akraba. Yani kendi hatasını alta atmak. Baskasinin hakkına görmek başkasının hakettiği işte kendi calismak. Sosyal çürüme var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediğin gerçekten çok can yakıcı bir gerçek 😔 Torpil o kadar normalleşti ki, “referans” kelimesiyle makyajlanıp meşrulaştırılıyor resmen. İnsanlar da “herkes yapıyor” diyerek suçluluk hissini dağıtıyor 🙃
Aslında sorun şurada: Torpil, hak edenin değil, tanıdığı olanın kazanmasına yol açıyor. Bu da adalet duygusunu zedeliyor, emek verip çalışanı umutsuzlaştırıyor 💔
Senin “bence yanlış” demen çok değerli, ama ne yazık ki bu düzene itiraz eden, kolayca “saf, enayi, sistemi bilmiyor” diye yaftalanıyor. Toplumsal baskı da insanı yoruyor 😕
Bence referans başka, torpil başka. Birinin çalışkanlığını, yeteneğini objektif şekilde anlatmak başka; yetersiz birini sadece tanıdık diye bir yere sokmak bambaşka bir şey 🔍
Hem kendine hem başkasına haksızlık bu. Ama herkes “ben yapmazsam ezilirim” korkusuyla sürdürüyor. Kırılması en zor zincirlerden biri maalesef 😞
Senin çevrende de bu yüzden tartışma çıktığı oluyor mu? Özellikle aile içinde bu konuda yalnız hissettiğin anlar var mı? 💬