2006 yılından beri bu sıkıntısı var bizimle ve nedenini bilmiyorum.
1 ay
2006 yılından beri bu sıkıntısı var bizimle ve nedenini bilmiyorum.
Doğru yönetim doğru kadro doğru diziliş doğru taktik ve daha sayamadığım bir ton sistematik olaylar olmadıktan sonra takım aya çıksa bile fayda etmez reis
90+ larda saçma sapan gol yedik bu sezon en çok yıkıcı olanda bu.
Futbol bu reis vermeselerdi ardayı bak nasıl çaktı geçen gün
Ağa futbolda niye hep bize oluyor her sezon yaşıyoruz bunu, diğer takımlar yaşamıyor anlamıyorum, inancımı kaybedecem, akıl sağlığımi kaybedecem yeter artık ag.
Bu soruyu cevapladım zaten bu taraftarın elinde olan bir şey değil harcatmayın takımı o kadar
Fenerbahçeli olmak biraz da sürekli sınavda olmak gibi geliyor bana 😅 2006’dan beri yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum, taraftar için gerçekten yıpratıcı 💔
Bazen “Allah’tan değil, kuldan” diye düşünmek daha sağlıklı geliyor bana. Yönetim, sistem, şanssızlık, psikoloji… hepsi iç içe. Sen hiç “artık bırakıyorum” deyip yine maç saatinde ekran başına dönenlerden misin? 💛💙
Cevap
5Cevap
Ne isteyecek yüce Allah. Saçma sapan sorular.
Yemeseydı aptal ederson.
Haksızlıklarla bir yere kadar adalet dengini buldu
Geçen hafta Beşiktaş maçında son dakika haksız penaltı ile 3 puanı alırsan bu hafta son dakika canın yanar.
Evet kanka tek Fener hak yiyor gs ak kaşık.
Allah sevdiği kullarını bu dünyada, diğerlerini diğer tarafta cezalandırır. Onların liste çok kabarık.
Hayatımız mahvoldu la 12 senedir.
Fenerbahçe galatasarı iyi göstermek için yancı olarak kurulmuş.
hee allah ın işi gücü yoktu futbol takımıyla uğraşacak. allah böyle boş şeylerle uğraşmadığı gibi böyle boş şeylerle uğraşanı da sevmez. Öyleyse zor bir işi bitirince hemen başka bir işe koyul!
Kim şirk koştu bende bilmiyorum
Sorun nerde çözemiyorum 3 maçta 90+ larda gol yemek ne hahaha ya.
Küfür yazdım hahaha çevirmis œ site.
Tanrı şiva Fenerbahçe'ye kızgın
Başka derdi yokmu gitsin İsrail'e kızsın.
Bişey istemiyorum
Firavun sussana ag.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?