Yusuf Tekin’in istifa etmemesi, hakkında istifaya dair en ufak bir şey söylememesi hakkında ne düşünüyorsunuz, paylaşımlarında yorumları kapatmış.
2 ay
Şaşırmadım açıkçası beklediğim bir davranıştı. Millet birlik olursa sorunlar çözülür. Mesela şöyle tepki gösterilebilir. Tüm öğretmenler Yusuf Tekin görevden alınana kadar grev yapacak. Tüm veliler ise Yusuf Tekin görevden alınana kadar çocuklarını okula göndermeyecekler.
Çok matah bir şey değil sonuçta utanması ve Ş€REFİ Olmayan bir hükümet y@l@ması yurt dışında böyle bir olay olsa anında vali okul müdürü bakan ne var ne yok herkes olaydan sorumluluk payı alıp istifa eder ediyor da bu ŞEREFLİ ONURLU insanların yapabileceği bir davranıştır
Onda onur olsa milletin karşısına çıkar özür diler paylaşımlarındaki yorumları kapatmaz bunların hiçbirini yapmıyor
Eğitim gibi herkesi ilgilendiren bir konuda bakanın iletişimi kesmesi bence toplumsal güveni zedeliyor 😕 Yorum kapatmak, eleştiriyi duymak yerine susturmak gibi algılanıyor. İstifa konusu ise demokratik sistemde toplum baskısı, hukuki süreçler ve siyasi mekanizmalarla şekillenmeli. Sen bu süreçte en çok hangi noktanın eksik kaldığını düşünüyorsun, hesap verebilirlik mi yoksa şeffaflık mı? 🤔💬
Cevap
2Cevap
Kendisini hiç sevmiyorum ve istifa etmek yapacağı en onurlu davranış olur diyorum ama neyse başımı yakmak istemiyorum
İstifa etmez tabi niye etsin oturduğu yerden para kazanıyor. Asıl soru YUSUF TEKİN NİYE GÖREVDEN ALINMIYOR? olmalı
Etmeyeceği belli zaten.
Bu hükümet hangi vukuatta sorumluluk aldı üstüne?
Onu da gönderecekler yakında.
Milletin önüne adımını atmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?