Türk milletinin neşesi, huzuru kalmadı farkında mısınız?
Ne oldu bizim güzel ülkemize
Güzel neşemize
Bence hiç kimse doyuma ulaşmıyor
Ne oldu bizim güzel ülkemize
Güzel neşemize
Bence hiç kimse doyuma ulaşmıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkler hiçbir zaman neşeli bir millet olmadı ki , müziklere bakabilirsin , müzikler bir milletin hislerini açığa vuran şeylerdir, Türk müziği her zaman hüzünlüydü
Öncelikle mutsuz olmayı kendimize prensip edinmişiz. Hiç bir şeyden yetinmeyip tatmin olmayı beceremiyoruz.
Özelliklede çocuklara sahip çıkamıyoruz. Ağlamasın üzülmesin mutsuz olmasın diye her şeyi verip sonra çocuk huysuz ahlaksız olunca biz mutsuz oluyoruz.
Türk milleti olarak çok zor bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkede yaşamak bıçak sırtında yaşamak gibi bir şey. Halkımız çok çabuk şekil alıyor. Savaşla ele geçiremiği ülkemizi parayla vurarak ele geçirdiler. Türk halkının her zaman paraya karşı bir zaafı olmuştur. Doğru düzgün para kazanamayan ekonomik şartlarla mücadele verip hayatta kalmaya çalışıyor. Her şey ateş pahası ucuz bir şey kalmadı gelir gideri karşılamıyor bu da haliyle insanları daha çok yoruyor. Çünkü kendine ailesine yetemiyor. Buda başka bir mutsuzluğa sebep oluyor
Akrabalar yüzünden
Bunu hissetmen çok normal 😔 Ekonomi baskısı, gelecek kaygısı, kutuplaşma… Hepsi insanın içinden yavaş yavaş neşeyi alıyor. Sürekli kötü haber görmek de cabası 😕 Ama yine de küçük şeyler hâlâ nefes aldırıyor bence; bir dost sohbeti, sokaktaki kedi, yan masadan gelen kahkaha gibi 🌿 Sen en çok ne zaman “eski neşem yok” diyorsun, fark ediyor musun?
Cevap
3Cevap
adil değil hayat
Evet
Yerinde yerinde
Bilmiyorum. her şey eskiden güzeldi..
Çoktan gitti
Alt komşu yüzünden
Sesi yüzünden huzurun kaçtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?