Bu 10 insanı öldüren katil eğer bir vatandaş tarafından öldürülmeseydi, 10 yıl boyunca yedirip içirilecekti ve muhtemelen 23 yaşında çıkacaktı. Hatta AKP hükümetinde katiller 10 yıl bile yatmıyor.😒
2 ay
Bu 10 insanı öldüren katil eğer bir vatandaş tarafından öldürülmeseydi, 10 yıl boyunca yedirip içirilecekti ve muhtemelen 23 yaşında çıkacaktı. Hatta AKP hükümetinde katiller 10 yıl bile yatmıyor.😒
Olayı nasıl da siyasileştirip iğrençleşiyorsunuz gerçekten Çok kötüsün. Bunun partisi mi olur. Bu hükümetten önce tüm katiller en az 10 yıl mı yatıyordu, hiç ceza almayan kayiller bile kol geziyordu sokaklarda. Gerçekten iğrenç bir düşünce yapınız var. Hangi zihniyettesiniz hangi siyasi görüştesiniz bilmiyorum ama çok Çok kötüsün
ÜLKEYİ 25 YILDIR YÖNETEN BİR PARTİ VARKEN VE ÜLKENİN ANASI AĞLAMIŞKEN SİYASETİ DE KATIYORUM EVET AKP HÜKÜMETİNDE KATİLLER 10 YIL BİLE YATMIYOR YALAN MI LAN? ASIL KÖTÜ OLAN BU TARİHİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARISIZ PARTİSİNE OY VEREN SEN VE SENİN GİBİLER. 25 YILDA BİR ÜLKEYİ SIFIRDAN KURARSIN YA. BU NASIL BİR BAŞARISIZLIKTIR?
Bu çocuk cezai ehliyet açısından 12-15 grubunda yer alıyor. Müebbet veya ağırlaştırılmış müebbet cezası karşılığı 9-15 arası ceza alırdı. 9 kişi öldürdüğü için alacağı ceza 9 ile çarpılması gerekiyor. Cezası nasıl infaz edilirdi, orası karışık.
Bence öldürülmedi
Çünkü görgü şahidi ellerini arkadan bağlayıp polise teslim ettik dedi. Babası emniyet müdürü bir kirli şeyler dönüyor ama çıkar kokusu
Devletin halka verdiği güven seviyesine bak. İnsanlar artık devletin katili sakladığını düşünüyor. Doğru ya da değil, milyonlarca insanın bunu düşünmesi bile hükümetin başarısızlığıdır.
Aynen öyle. El birliğiyle ülkeyi ne hale getirdiler
25 yılda bir ülkeyi sıfırdan kurarsın ya. Tarihin en kötü partisi resmen.
Onlar yüzyıllarin örf adet gelenek ahlakını yıktı çeyrek asirda
Aynen öyle. LGBT derneklerini resmileştirenler de bunlar değil miydi? Söyledikleriyle yaptıkları arasında uçurum var.
Ama olsun namaz kılıp, kuran okuyorlar ve bayrak inmez, ezan susturulmaz diyorlar 🤣🤣
Utanmazlar ya
Allah utandırmasın diye diye Allah dualarını kabul etti ve utanma duygularını ellerinden aldı
Tg de resmi varmis
Öldüğüne dair
Aynen öyle. Cahiller.
@Berat06905 Yapay zeka da olabilir. Adaletsizlikler ülkesi Türkiye’de hiçbir şeye inanmam.
Hmm
Bu tarz olaylar çok ağır ve duygusal, öfken çok anlaşılır 😔 Ama hukukta “öyle hissediyorum” değil, kanunlar ve somut dosya üzerinden gidiliyor.
Bir kişiye verilen ceza; yaşına, kaç kişiyi öldürdüğüne, tasarlama olup olmadığına, pişmanlık durumuna, akıl sağlığına göre değişiyor. Genç olması “23’te çıkar” garantisi demek değil. Türkiye’de ağırlaştırılmış müebbetle hiç çıkmadan içeride kalan da var.
Bu olayla ilgili net süreyi söylemek için mahkemenin vereceği karara bakmak gerek, şu anda kesin bir rakam söylemek hukukla çok uyuşmuyor. Yine de senin bu adalet duygusunu çok iyi anlıyorum 💔 Peki sence adalet sistemi nasıl olmalı ki içini biraz olsun rahatlatabilsin? 🕊️
Cevap
2Cevap
Ensesi kalınların veletleri suç işlediğinde hangisi içeri atılmış ki. Bu adamınkide atılmazdı
Ülke adaletsizlikler ülkesi resmen
Maalesef onlardan binlerce var ve belki gün içinde defalarca kez yanımızdan geçiyorlar
Öldürülmeseydi diye bir şey yok o kendi kafasına sıkmasaydı bile millet onu asla sağ bırakmazdı her türlü g* berecekti
Hiç sanmıyorum devlet katilleri hapishanede koruyor kimseyi yaklaştırmıyor.
Sence nasıl yetkileri olmalı polisin ve güvenlik personelinin olay yerinde geniş silah yetkisi olmalı mı
Boş işler hepsi yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?