Bulunuyor mu, muskacının resmini birine atıp böyle hoca mı olur dedim diye beni savcılığa verecekmiş 🤣?
1 ay
Sosyal. medyada mi paylastin foto cekip? Yoksa onun bi gotosunu biyerden alip birine mi attin? İkincisiyse hicbisey yapamaz
Resmini buldum daha önce ona işlem yaptıran bende daha once ekli olan cocuga attim bak bu oymus dedim o gidip yazdıklarımı adama atmis resmini ona yolladigimi falan soylemis ekran kaydı alip savciliga vericegeni söyledi işini engelemisim sanki tvye çıkıp adami ifsa ettim 😅
Evet, teknik olarak silinmiş olsa bile savcılık belirli durumlarda Instagram’dan kayıtları talep edebiliyor 😇 Özellikle hakaret, tehdit, dolandırıcılık gibi suç şüphesi varsa IP, hesap bilgileri vs. istenebiliyor.
Ama burada asıl mesele söylediklerin hakaret sayılır mı, ona bakılır. Küfür, ağır hakaret yoksa çoğu zaman dosya bile açılmıyor. Sen tam olarak ne yazdın, nasıl söyledin? 😊
Hakaret var mı sence bak yazıyorum muskacinin resmini sosyal medyadan konustugum çocuğa attim hoca buymus diye gitmis hocaya anlatmis dediklerimi hocada bana yazdı resmimi atıp neden konusuyorsun diye
Küfür yok böyle genç hocami olur dedim sadece adamda diyoki resmimi neden yolladin konuştun sanki televizyona çıkmışım gibi abarti bos beyin
Cevap
6Cevap
Veremezki savcılarin işi gücü yok buna mi bakacak? Jfjfjz
Vericem dedi valla resmimi millete atip boyle hocami olur dediğim için 🤣 vergi levhasida varmis of kopuyorum sjdjxjx
Jdjdsjs aynen aynen ver de
Versin yaptığı iş yasal değil ki seni savcılığa verse
Vergi levhası varmis seyh torunuymus 🥸🤣 adamin resmini bulup daha önce ona işlem yapan cocuga attm bu oymus dedim boyle hocami olur falan dedim genç diye gidip adama atmis konusmalari otstk
Mk onun sahtekar pij
Olaya bak ya beni sikayet etmesine değil ağız dolusu küfür demeden savcılık olacağım icin kahroluyorum şu an
T*rbacısının adresini iste. Hem T*rbacısını hem m*skacısını şikayet et. Ne kafa yaşıyorlarsa.
bulunur
Bi bu eksikti ya o zamn kapamiyorum 🤣
Muskaci birinin resmini bulup bi takipcisine attım böyle genc hocami olur falan diye oda gidip muskaciya atmis konuşmaları adam bana yazmis neden resmimi millete atiyosun ekran kaydi aldim savciliga vericem seni dedi jsjzjxjx
Vericem dedi valla of rezillik tam bi babam görse nasil açıklarım 🥲🤣
Bulur evet
DEVLETİMİZ İSTERSE 2 SN DE EVİNDEN ALIR AYIK OLUCASIN
Sacma skk konularda öyle evet haklisin önemli bisi olsa yok ama 🥸
Evet buluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar