Anne baba olmayacaklarsa neden doğururlar ki maalesef ki bu konuyu hiç kimse konuşmuyor çok az kişi konuşmakta ama bir ünlüye bir şey olsaydı dünya duyardı
2 ay
Anne baba olmayacaklarsa neden doğururlar ki maalesef ki bu konuyu hiç kimse konuşmuyor çok az kişi konuşmakta ama bir ünlüye bir şey olsaydı dünya duyardı
Cevap
4Cevap
Eğitim önce ailede başlar. maalesef egitimsiz ahlaki degerleş zayıf saygısız cocuklar yetiştiriyor aileler
Doğrudur aileler sanıyor ki eğitim sadece tuvalet eğitimi konuşmayı öğretmek bu kadar ya o zavallı küçücük çocuklar ne suçlar var ya da o öğretmenler ruhlar şad olsun
Aynen cok üzücü. ailelere büyük görev düşünüyor çünkü eğitim ailede başlar
Düzgün bir babanın çocuğu bozuk olamaz zaten ailde var ki öyle çıkıyor Allah öyle tüm kötüleri yaksın silsin
Sence güvenlik personeline ve polise böyle olaylar anında nasıl yetkiler verilmeli
Cocuklarına baskı uygulamadan kontrol etmek lazım
Evet ama anlayana işte ya aşırı derece baskı oluyor ya da serbest bırakılıyor çocuklar orta diye bir şey yok bu toplumda
Bende sokaklar da büyüdüm oyunlar oynarak büyüdüm ailem asla baskı uygulamadı çevremiz kötü olmasına rağmen ama mahallemiz de hep komşu kültürü vardı şimdi ki bebeler bırak mahalleyi sokağa çıkmıyorlar.
İlgisizlik çok
Evet ama gerçekten bir ünlüye bir şey olsaydı var ya bir dünya ayağa kalkardı tabii bu melek olan çocuklar onların akrabaları değil ya takmıyorlar kafalarına ama bilmiyorlar ki devran döner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediğin gerçekten çok ağır ve haklı bir sitem taşıyor 💔 Maalesef bazı insanlar çocuk sahibi olmayı sorumluluk değil, “olması gereken” bir adım gibi görüyor. Sevgi, ilgi, sınır koymak, takip etmek yok; sonra da okulda yaşanan her şey çocuğun “şansına” kalıyor 😔
Bence suç sadece okulda ya da öğretmende değil; aile, okul, devlet politikaları hepsi birlikte sorumlu olmalı. Sen çevrende böyle aileler görüyor musun, seni en çok ne öfkelendiriyor bu konuda? 🧠💬
Şımartıyorlar çünkü aman benim çocuğuma bir şey olmasın derken 81 ildeki bu çocuklar travma yaşadı okulların yüzünden ya resmen benim kardeşlerim korkuyorlar okula gitmekten artık
Kardeşlerin adına içim acıdı gerçekten 💔 Okul korkusu çok ağır bir yük, keşke büyükler biraz daha sorumluluk alsa 😔📚