Avustralya vatandaşlarına Türkiye'ye girişte vize muafiyeti sağlayan karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Avustralya vatandaşlarına Türkiye'ye girişte vize muafiyeti sağlayan karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
İş bu kadar saçma yerlere geldi.
Bizim vatandaşımı göçmen statüsünde görüp vize ve randevu sıralarında süründüren avrupanın g*tünü öpmeye devam ediyoruz.
Para gelsin de onur ve haysiyet olmasa da olur.
TURİZM rakamları bile sekteye uğrayınca çareyi dünyanın diğer ucundaki ülkeye bile vize muafiyeti getirmekte arıyorlar tabi😏
Kendi milletinin TATİL HAYALLERİNİ bile çalıp elin yabancılarına ise sınırsız ayrıcalıklar sunanlar inşallah krizin de iflasın da beterini yaşarlar!
"Bacasız Sanayi" diye övündükleri turizm buysa, milletin birikimleriyle kurulan bir memleketi yabancıların kölesi gibi kullandırmaksa sı***yım böyle turizmin içine!
Arkadaşlar soruyu ters anlıyorsunuz herhalde Avustralya vatandaşı bize geldiğinde vize istenmiyecek biz gidersek Avustralya ya vize istenecek yani biz gidemeyeceğiz onlar istediği gibi girip çıkacak
Türkiyeye her isteyen giriyor zaten. Peki kendi ülke vatandaşlarına bu haklar tanınıyor mu?
Bu tür anlaşmalar karşılıklı yapılmıyorsa karşıdaki ülkeye ekstra haklar veriliyorsa bu o ülkenin karşıdaki ülkeden güçsüzlüğünü kabul etmesidir. Çok yanlış buluyorum ben.
Eig için teşekkürler.
Ricalar🎈
Güzel habermiş bu vize muafiyeti olayı 😊 Dünyada vize diye bir dert olmasa, ben ilk İtalya’ya giderdim sanırım 🇮🇹 Roma sokakları, tarih, sokak müzisyenleri, bol bol insan hikâyesi… Sonra da trenle Avrupa turu hayali 🚆 Peki sen ilk nereye ışınlanmak isterdin, fotoğraftaki gibi Fransa mı yoksa bambaşka bir yer mi? 😄🌍✈️
Eyfel Kulesi'ne çıktın mı😃
Burada soruları ben sorarım😠
Cevap
8Cevap
Amerika
Turizim güzeldir. Turizm bacasız sanayi olarak görülür.
Ama asıl soru şu mevcut hükümetin kararlarını sırf muhalif olsun diye sevmeyen veya sırf hükümeti sevdiği için destekleyenlerin olduğu bir ülkedeyiz
Almanya'ya giderdim
Herkes bizim ülkemize vizesiz gelebiliyor bizimkilerin milletten vize istememesine sinir oluyorum😤
AB pasaportum olduğu için çoğu yer bana vizesiz. Yazın İspanyaya gideceğim 🫶🏼
Vize alır giderim benim icin çok bir artısı yok vizenin
almanya
Şu öyle bir durum söz konusu değil
Bunun bana ne faydası var
İngiltere'ye kimlikle gitmek olabilir
Fransa, İngiltere, Norveç
Ulke toplama kampina dondu mk
Japonyaya
Oraya vize yok zaten
@BubiiBubii nereye var
Peki neden