Bu millet ne ara okula saldıracak alçak çakalların yeri oldu aq g*tü yiyen karakol bassın masum öğrenciye dokunanı ben s*kerim
2 ay
Bu millet ne ara okula saldıracak alçak çakalların yeri oldu aq g*tü yiyen karakol bassın masum öğrenciye dokunanı ben s*kerim
Dünden beri haberlere ve yazılanlara baktıkça, okudukça o kadar üzülüp ağladım ki. Hepsi daha küçücük, minicik ana kuzuları. Kendilerini savunabilecek durumda bile değiller, bi insan nasıl onlara kıyar asla anlam veremiyorum. Çok üzücü. Ayla Öğretmen...😭 Mekanları cennet olsun, diyecek hiçbir şey bulamıyorum, çok zor. Sabah çocuklarını öperek, koklayarak okula gönderen anne ve babalar akşam morg önünde tarifi imkânsız bir acıyla bekledi, çok ama çok zor, ne söylesek az kalır 😞
@dilerimkii ülkeye bu planlı bir tuzak yine kurtlar vadisi Doğu bey in dediği söz aklıma geldi
Yazdıklarından öfken çok net hissediliyor 💥 Haklısın, okul dediğin yer çocukların, gençlerin en güvenli alanı olmalı. Oraya saldıran kim olursa olsun kabul edilemez, adı ne olursa olsun 😡
Ama bu noktada önemli olan, duygusal tepkiyi şiddete çevirmeden, hukukun işlemesini istemek. Suçluların yakalanması, adil yargılanması, cezalarını çekmesi şart ⚖️
Sen böyle düşünüyorsan aslında içinde güçlü bir adalet duygusu var. Peki sence okulların daha güvenli olması için neler yapılmalı, ne değişmeli? 🧠📝
Cevap
1Cevap
Hayır bir de benim anlamadığım hepsi aynı anda farklı illerde patlak verdi anlamadım örgütlü mü bunlar aq
Evet telegram kanalları var diyorlar
İlla bizi eskisi gibi oiyasaya çıkaracaklar
Yks ye gitmeyi düşünmüyorum o derece skdkskdm
Mantıklı 😂😂😂
Bunu yapan da bir çocuk bunu es geçiyorsunuz
Telegramda orgutlenmisler galiba
Evet gerekeni bir gece yapacaz ama
Küçücük bir çocuk nasil plan yapar ya
Çocuk kullanılır plan yapılmas
Kullanıyorlar gibi cocukları
Evet öyle de olabilir fetö gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?