2 ay

Yusuf Tekin bu egitim sistemi, okullardaki siddet ve mobbing icin ne zaman hesap verecek?

Okullarda artan zorbalık, mobbing olayları yaşanırken, sorunlar katlanırken kendi işi dışında hep muhalefete ve öğretmenlere yüklendi. Art arda yaşananlar tesadüf değil. Sokaklarda sıradanlaşan çocuk cinayeti okullara bulaştı. Farkında mısınız nasıl bozulduğunun, eğitimin, okulların? Öğretmenler değil otorite kurmak, şikayet edilip kovulmamak için ders bile anlatamıyor. Eseriyle övünsün AKP nasıl olsa onların çocukları özel okullarda. Milletin çocukları da ücretli öğretmen çalıştırdığı okullarda. Öğretmenlere patronluk taslayacağına işini yapsaydı bu kadar bozulmazdı sistem. Sınavı kazanmış öğretmene torpil mülakatında eleyen Tekin! Şimdi de MEB akademisi diye KPSS kazanmış öğretmene eleme oyalama belası getirdi. İhtiyaç olmasına rağmen okullarda kadrosuz öğretmen çalıştırıyor. Bunca rezaletler sonrası ne yüzle duruyor o koltukta? Okulda küçücük çocuklar, öğretmenleri öldürülüyor. Bu Tekin nerenin bakanı? Bu durum unutulmayacak kadar acı.

Yusuf Tekin bu egitim sistemi, okullardaki siddet ve mobbing icin ne zaman hesap verecek?
Erdoğan derhal kovmalı Yusuf Tekin'i
Farklı düşünüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: