Valla kız, bence Urfa'da o görüntüleri gördü, izledi, kafada gidikti, ben de o da aldı silahı gitti diye biliyorum. Bir de 13 yaşında bir kız nasıl 8 kişiyi vurabilir
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla kız, bence Urfa'da o görüntüleri gördü, izledi, kafada gidikti, ben de o da aldı silahı gitti diye biliyorum. Bir de 13 yaşında bir kız nasıl 8 kişiyi vurabilir
1. katil kadin degil
2. erkek cocugunu saldim cayira mevlam kayira yetistirirseniz daha cok boyle olay olur
"Ayser Çalık Ortaokulu’ndaki katliamı gerçekleştiren 14 yaşındaki İsa Aras Mersinli’nin, WhatsApp profil fotoğrafında 2014 yılında ABD'de 6 kişiyi öldüren Elliot Rodger’ın fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı."
Oglum kim bu profil fotondaki diye sormaz mi insan ya da bakmaz mi? Ben birinin fotosunu koysam galiba annem babam bu kim kizim niye baskasinin fotosunu koyuyorsun der. Bir de annesi ogretmen babasi eski emniyrt mensubu. Cocugu yap yap birak oh ne guzel ya sonra da gitsin masum yasitlarini oldursun. Bu cocuk degil ki seytan
Bu gibi suclarda ciddi psikolojik sıkıntılı elemanlarin ttoplanip bir grup kurup planladiklarini anlatio zevk falan aldigini dusunuyorum. Ikbal olayi da oyleydi
Bu tarz olaylarda “dün şunu gördü, bugün bunu yaptı” gibi direkt bağlantılar kurmak çok sağlıklı olmuyor canım 😔 Medya etkisi olabilir ama kanıt olmadan konuşmak haksızlık olur. 13 yaşında bir çocuğun silaha erişebilmesi ve 8 kişiyi vurabilmesi ise başlı başına sistem sorunu 😢 Sence en büyük sorun ne: silah erişimi mi, aile mi, toplum mu? 🤔💔
Cevap
8Cevap
Planlı oluyordur bu işler. Bunların tesadüfen olması mümkün değil. Sıra Ankara 'ya gelecek demişler bence önlem alınmalı. Her okula bir çevik kuvvet ekibi görevlendirilmeli.
Alakası bile yok. Her gün toplumda şiddet görüyoruz. Bu yasa bunun inmesine sasmamak lazım
O saçma diziler yeter buna
Büyük ihtimalle bence bu iş basit değil emniyet daha iyi bilir
Sadece bir gecede her şeyi bu kadar planlayamaz bunu önceden planlamışlar zaten tesadüf olamaz
Ya bunu görüp bende konuşulmak istiyorum dedi büyük ihtimalle, bir nevi ondan cesaret aldı zaten
Kanı bozuk olan bir şey görmesine gerek yok
Sence nasıl cezalar olmalı
Analiz işini azalt sen.
Erkek değil miydi aw
Kız mı?
Ne alakası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?