Selçuk Ural, çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Selçuk Ural, "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra aniden 'çocuk var' diyerek ortaya çıktı. Tek gecelik ilişkiden oldu.

Selçuk Ural, çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Selçuk Ural, "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra aniden 'çocuk var' diyerek ortaya çıktı. Tek gecelik ilişkiden oldu.
Ülkemiz de kimlerin ünlü, sanatçı, oyuncu ve müzisyen olduğuna bakın. Halka ve insanlara örnek olacaklarına tam tersini yapıp olumsuz olacak davranışlar sergiliyorlar. Hiç kimse zinaya özel hayat demesin. Hadi zina yapmışsın ünlüsün de korunma yöntemini de mi bilemeyecek kadar zır cahilsin :D onu da geçtim öz oğlunu ekranlar karşısında karalayacak kadar utandıracak kadar ne yaşadın zırtapoz. Bu ve buna benzer kişiliksizler ülkemizin anca yüz karası olur.
Sanat camiası tam bir rezalet ve kepazelik dolu..
Bunlar yapmış oldukları tüm çirkinliklerin üstünü, para ün şöhret ile örtüp kapatıyorlar..
Bunların yaptıklarını sıradan bir vatandaş yapmış olsa toplum dışlar ve yuhlardı.
Tabi ünlü olunca işler değişiyor gündem de yer ve hatta taraf bulup çanak tutuluyor nedense.
Hem tek gecelik ilişki yaşa, hem uçkuruna sahip çıkma, korunma prezervatif kullanma, sonra da olası kaçınılmaz olan gebelikten doğan gayrimeşru çocuğu kabul etme kadını hamile bir şekilde ortada bırak sonra da ortalara çıkıp ben adamım şarkıcıyım sanatçıyım diye gez ve konuş..
pes doğrusu sana Selçuk Ural.
Saçma sapan magazin programında görmüştüm pek dinlenecek biri değil 🙄
İşte bu zaten Türkiye'nin makus talihi.. Kültürsüz şöhret olmak çok yanlış işlerin yeri oluyor.. Çoğu kadın kız şöhret olmak için yatak odasindan geçiyor.
Cevap
20Cevap
Evet tanıyorum ama konuya ilgili bilgim yok
Tamm oğlunun siyasi görüşünü beğenmiyorsun da tutupta birey zina “tek gecelik ilişkiden “ oldu da denmez Yani. Bunlar da iyice bunadıkça ağızlarının yayı gevşiyor
Hakan Ural i bombaladi başlığı da çok saçma.
Adam kendi yediği b. ku itiraf etmiş. Ortada bomba falan yok. Kalitesizmis
Hükümetin y.. laması birinden ne olabilirdi ki
Gündemde kalma dertleri başka bir şey değil
Yahu olan olmuş bunu ulu orta açıklamakta neyin nesi tövbe estağfurullah
Asker den kaçmak için sahte çürük alıp daha sonra hapis cezası alan şimdi kendini vatan sever gibi gösteren bir adam
İster bir gecelik ister ömürlük aşk dan dünyaya gelsin bunda dünyaya gelen kişinin hiçbir sorumluluğu yoktur
Dayı sen tek gecelik hata yaptın diye biz neden bedel ödüyoruz? bizim suçumuz neydi ki Hakan Ural'ı tanıdık?🥲
Bir insan bunamadıkça böyle bir laf etmez. Yazık beyefendi bir adamdı. Demek ki yaşa bağlı akıl kaybı yaşamış.
İğrenç bir ifade ya, Hakan Ural'ın yerinde olsam çok üzülürdümm
wooww bunları hiç duymamıştım bayağı ilginç miş ?
Sorunlu ilişkilerin sonuçları. Çocuğun ne suçu var. Anne babasını kendi seçemiyor ki.
Gömlek düğmelerini göbek deliğine kadar açan insanları sevnem.
Yahu gündemde kalabilmek adına neler yapıyor lar yazık bunlara ahlak yoksunlari
Martin Sheen ve Charlie Sheen..
İkiside çapkın, ikisi de zehir gibi.
İnsan oğluna bunu yapmaz... diyelim ki dedigi doğru, dogdugu kişiyi secme hakki mi var birinin... aslında Selçuk Ural kendini ifşa etmiş sadece...
Tam Kolpaçino olmuşlar. Sırrı ile Ekrem abisi. Delikanlı, ağır abi rolleri kesip magazin programı yapan ve sürekli tepedekileri destekleyen birisi. O kadar nane ye, bir ton haram iş yapın. Sonra birbirlerine sıksınlar. Tamamen gündemde kalma çabası.
selcuk ural ayip etmis.. hakan ral yuz vermiyor heralde ondan
gercektwn cok ayip ya okudukca sinirleniyorum.. Babalik yapmamis birsey yapmamis, simdi adamin eteginden cekmeye calisiyor
yaaaaaaaaaaaaa benim sorumduuuuuuuuuuuuuu
Ben gece sorum ama :)
ahahahah çıldırıyorum çok iyi ya
Tanımıyorum tanınacak bir vaziyette değil.
Ee adam kendini anlatmış ne hakanı
magazin yani ne bekliyorsunuz ki ahshahs
Kim ne yaptı umrumda değil
Vay mk 😂😂😂😂😂
Bos bir tip, yalaka
Umrumda değil bunlar
Haber niteliği olmayan kişiler
Cok luzumsuz adam yav
Kral adam yav
İlginç
Bunlar kim ya 😂
Baba ve oğul hanımefendi