Çok saçma ya, birisi silah kullandı diye oyunların suçu mu oluyor bu, bir terörist askerimizi şehit etse oyunlara mı suç atacaksınız, ne olacak bu ülkenin hali?
2 ay
İşte senin gibi tam düşünemeyen insanoğlunun evrelerini idrak edemeyrn, yaştan dolayı etkilenme yaşayabileceği gerçeklik ve sanal farkını bilmeyen insanlar ortaya çıktığını düşğnemeyrn ve neden sonuç ilişkisini asla anlayamayacak insanlar ortaya çıkıyor.
Ha tek sebep oyun değil
Bardağı taşıran son damladır
Ana sebep, ürememesi gereken karakterdeki insanların çocuk sahibi olması.
Anne babadan baskı şiddet gören çocuğun son damlasını da “eşeğin aklına karpuz kabuğu getiren” oyunlar ekiyor.
Nasılsa ölmez, bir canı daha var.
Piskopatın çocuğunun efendi olması beklenemez. Aileden başlar, dış etkenlerle tamamlanır gelişim
Oyunla ne alakası var kaç milyon kişi oynuyo dünyada bu oyunları hepsi eline silah alıp çıksın o zaman. Bu çocukları yönlendiren birileri var ama kim bunun bulunması lazım
Kanka büyük ihtimalle PKK yönetiyor bu çocukları, pkk gizlice bize saldırı yapıyor
Haklı olduğun yer çok 🥲 Silahlı saldırı olunca hemen “oyunlar yüzünden” demek, işin en kolayına kaçmak gibi geliyor bana da 🎮
Sorun çok daha derin: eğitim, aile, psikoloji, silaha erişim, nefret dili… Bunları konuşmadan sadece oyunları suçlamak çözüm getirmiyor. Sen oyun oynuyor musun, çevrende böyle düşünen çok kişi var mı? 🤔
Cevap
3Cevap
oyunlar çok tehlikeli neden dersen yahudi cindarlar bu oyunu tasarlıyor ve oyunda yaptığın işlemler gerçek hayatını etkiliyor örnek vereyim hogarts lewags diye harry potter evreninde geçen oyanamadım ama muhtemelen büyüyaptığımız bir oyun var. bu oyunda yaptığımız büyüler gerçek hayatımızda da büyü yapmış oluyoruz ve yoldan sapıyoruz mazallah
Hiçbiri tehlikeli değil, oyun üreticileri yahudi değildir, PUAHAJAHA oyunda yaptığımız büyü niye gerçek hayatta olsun ne saçma bişey lan bu Pausjahajjsjs
her oyun değil tabi ki ama hogwarts legacy gibi oyunlar sıkıntılı kardeşim çok popüler oyunlardan uzak durucaksın
çoğu oyun un arka planında yahudi cindarlar da yer alıyor oyunların içinde yapılan ritüeller var bunlar senin cin çağırmana sebep oluyor gelen cinde sana musallat olup psikolojini bozuyor
sen hiç oynadığın oyunu rüyanda gördün mü. muhtemeen görmüşsündür. sence normal bişey mi. insan neden oynadığı oyunu rüyasında görür ki. oyunların arkasında metafizik karanlık var
Oyunlarla alakası var , oyun platformlarıyla büyük ilgisi var
Gram alakası yok, kimse oyun oynayıp sokağa otomatik tüfekle çıkmıyor, böyle bişi olsaydi, Ruslar sokağa ak47 tüfeklerle bütün mahalleye rush atardı
Mesele oyun değil oyun platformları, orada örgütlenmeler oluyor yonetiliyorlar bunun arkasında da böyle bir şey çıkacak , çocuklara yasaklanmalı
Harbi oyunla alakasi nedir oyun oynadigim icin demiyorum ama cok cok alakasiz
CS 2 de 5 el maç attım diye sokağa ak47 tüfeklemi çikacam çok saçma
😂😂
İcinde olana destek olur anca bu oyunlar
Küçük bir etkisi olabilir ama bu denli büyük bir suçun tek sebebi oyun olamaz
Oyun değil de diziler rapciler etkili
Katkısı olabilir
Olanlara zaten ruhu bozukmus buda icindekini cikarmistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?