1 ay

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki okulda silahlı saldırılar sizi de ülkenin güvenliği konusunda endişelendiriyor mu?

Selamün aleyküm kardeşlerim hayırlı akşamlar! Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'daki silahlı saldırılar benim tüylerimi diken diken etti. Ülke resmen Meksika ve Kolombiya'ya döndü. Bu durum benim tüylerimi resmen diken diken etti. Okul dediğimiz yerlerin güvenli olması gerektiğini düşünüyorum ama böyle olaylar insanın içini sarsıyor.
Peki nasıl çocuklar silah kullanmayı bilip de şarjörlerle okula girip de insanları öldürüyor?
Neden bunlar oluyor?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
Güncellemeler
1 ay
“Çocuk küçükken dövülmeli ki otorite öğrensin” diyenler var ama ben buna katılmıyorum. Korkuyla büyüyen çocuk saygıyı değil, korkmayı öğrenir. Bu da ileride ya içine kapanmaya ya da öfke problemlerine yol açabilir. Araştırmalar da şiddetin çocuk üzerinde olumsuz etkileri olduğunu gösteriyor. Bence gerçek otorite korku ile değil, sınır ve güven ile sağlanır.
Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki okulda silahlı saldırılar sizi de ülkenin güvenliği konusunda endişelendiriyor mu?