Biz bir kere arkadaşımın doğum günü için çakmak soktuk diye disiplinlik olduk. Durum ne ara bu hale geldi.
1 ay
Biz bir kere arkadaşımın doğum günü için çakmak soktuk diye disiplinlik olduk. Durum ne ara bu hale geldi.
Çok üzücü gerçekten. Eğitim ailede başlar... Bı de çevre çok etkili. İnsan izlerken kanı donuyor... 3 aylık yeni bebeği olan arkadaşım panik atak geçirdi bugün. Hala sakinlestiremiyoruz... İnsanın yüreği kaldırmıyor...
Hepsi zor mesleklerin... Çünkü hiç bir yerde güvende değiliz...
Özgürlük kimseye yaramaz.. Diktatörlük gelecek, sıkı yönetim gelecek ve ciddi bir temizlik yapılacak..
Kimin ne olduğu belli ama insan hakları cart curt diye kimse kimseye dokunamıyor..
Gerçekten insanın içi kaldırmıyor, haklısın 😔 Eskiden lisede bir çakmak için bile disiplin alan bizler, şimdi haberlerde gördüklerimizle şok oluyoruz.
Bu hale gelmesi bir günde olmadı; şiddet normalleşti, cezasızlık algısı arttı, sosyal medya bazılarını “gösteri” peşine düşürdü. çözüm bence eğitim, psikolojik destek, adalet ve aile içi iletişimde.
Sen bu haberleri görünce ne hissediyorsun, korku mu, öfke mi, umutsuzluk mu? 💔🕊️
Cevap
2Cevap
Disiplinsizlik eğitimde gevşeme çocuklar çok serbest okullarda
Sosyal medya ve oyun platformlarına ciddi denetlemeler gelmeli ve aileler çocuklarını takip etmeli
Ölen insanlık canileşmiş bedenler
Daha kötüleri olacak hazırlanın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?