Bize laf atmadan önce kendi karanlık tarihlerine bir baksınlar. Milyonlarca masum insanı katleden barış adı altında ülkeleri işgal eden bunlar değil miydi? Şimdi gelmiş bizi soykırımla suçluyorlar. Bizim tarihimiz tertemizdir. Ne bir soykırım yaptık ne de masum bir tane insanın kılına zarar verdik. Boş boş konuşuyorlar bunlar.
ABD Türkiye'yi gözden çıkardı bize ihtiyacı yok şunu söyleyeyim İncirligi kapatırız diyenlere söyleyeyim Suriye'de Irak'ta katarda girtitte Yunanistan'da kaç tane üsse sahip kapatmak hiç bir işe yaramaz İncirligi
Stratejik önemimiz kalmamıştır artık stratejik önemi Yunanistan kazanmıştır ABD için Türkiye batıdan kopmuştur doğu ile batı arasında bir engel baraj olmuştur ABD bundan sonra Türkiye yi bölmeye çalışacaktır
ABD nin yerinde olsam Yunanistan benim için bir piyon olmaktan öteye gidemez güçlü Türkiye bana ayak bağı olur bölünmüş özellikle batıdan bölünmüş Türkiye'yi tercih ederim kontrolü kolay olur Karadeniz'e tam hakimiyet sağlarım bölünmüş doğu Türkiye bana sıkıntı çıkaramaz tehdit değildir r
Ben Amerika'nın yerinde olsam güçlü bir Türkiye isterdim Karadeniz e hakim olsun. Eğer Türkiye dağılırsa Rusya Çin ayak bağı olur ve piyon Yunanistan i yer bitirir. Kendisi hakim olacağına Türkiye yi öne sürer bir kaos olursa ben yapmadım der çekilir. Dünyada fiziki olarak savaş yok ve bu savaşı başlatan kesinlikle kaybedecek taraftadir. O yüzden maşa olsun elimi yakmasın isterdim
Ruslar ve ABD için en büyük tehdit çindir Rusya ordusunun %70 şunu doğuda tutuyor çin tehdidi için Ruslar uzun vadede Çin'in yıkılmasını destekler hatta Amerikalılar ile beraber yapabiliri konu Türkiye olunca ABD ve Rusya gene birlik icindeler bölünmüş Türkiye ikisininde işine yarar okunuda gene sıkıntı var iki rakip belli konularda ortak oluyorlar birlikte çalışabiliyor
ABD ile Rusya nin dostluğu ittifakı hiç mantıklı değil. İkisi de birbirini yok etmek istiyor. Ayrıca uzay araştırmaları konusunda rekabet halindeler. Bugün Uzay ile ilgili bir şey yapmak istersen Amerika'dan icazet alman gerekiyor. Rusya uzay projesini paylaşmak veya birinden izin almaktansa karşısında durur. Amerika dan kaçan hackerlar Rusya'da sığınıyor nedenini bir düşün derim neden Rusya. Çünkü Amerika'nın el atamadığı dünya da tek yer Rusya. Amerika anti komünist bir ülke asla taviz vermez bu konuda
En İyi Cevaplar