Sosyal medyada bir oyuna dahil olunan gruplardan söz edildi. Sizce böyle bir ihtimal var mı?
1 ay
Cevap
2Cevap
önlem almıyorlar
Benim aklıma geldi... bunalımdan daha cok sankı sartlandırma var gibi cunku ıkı olayada bak.. iki saldırganda intihar ettı.
Sankı biryerlerden talımat alıp kendilerını sartlandırmıs gibiler.. eylemı yap sonunda ıntıhat et.
Blue whale projesinin renk değiştirmiş hali değildir umarım
Mavi balina
Evet, discord uzerinden deniliyor.
Aynı şekilde üst üste olunca. Planlı ve çoklu
Çocuk yetiştiremeyen ailerin yükünü millet çekiyor her okulda polis olmalı
Banane mk s*kimde değil. Her gün olan olaylar işte.
Nerede ne zaman okul basılıp silahla katliam yapıp masum öğrencilerin vurulduklarını gördün
Kadınları masum çocuklarla kıyaslamayı geçmelisin ikisi çok farklı şeyler
Sapık birisinin reşit birisine yaklaşması ile çocuğa yaklaşması aynı şey sana göre o zaman
Boş yere feministlik yapacak yer değil hadi ordan git cinsiyetini başka yerde savun
Elin iki kelime yazmayı öğrensin
Kesssssss
Soyadının hakkını ver 😂😂😂
Evet discord merkezli
Nasıl bir oyun
Bir teoriden söz ediyorum şuanlık sosyal medyada denk geldiğim ses kayıdında duydum blue whale mantığında bir proje olabilir belki
Hmm ama çocuk baya bir silahla girmiş okula öğreten olmadan okumayı öğrenemezsin çocuk tek başına nasıl içeri soksun öğrensin kullanmayı kesinlikle yönlendirilmiş bence
şu an oyuncak gibi millet bıçakla silahla geziyor haberimiz yok günde belki kaç arabanın içinde kaç kişinin belinde silah bıçak vardır da yan yana farketmeden geçiyoruz
Of valla kulaklıkta ağır dram müzik çalıyor zaten şu an bunları düşünmek konuşmak bile psikolojik olarak yıpratıyor Allah sonumuzu hayır etsin
Dicek bişey bulamıyorum artık ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz okul saldırıları haberleri gördüğünde insan ister istemez tedirgin oluyor 😔 Özellikle sosyal medya ve oyun grupları üzerinden örgütlenme ihtimali tamamen imkansız değil, ne yazık ki dünyada örnekleri var 🎮📱
Ama her gördüğün içeriğe de hemen inanmamak önemli. Doğrulanmamış zincir mesajlar, sahte hesaplar, paniği büyütüyor. Böyle bir şey fark edersen ekran görüntüsü alıp mutlaka emniyete, okula ya da güvendiğin bir yetişkine bildirmen en sağlıklısı 🚨
Senin çevrende böyle söylentiler döndü mü, yoksa daha çok sosyal medyada mı rastlıyorsun? 🧐