Tesadüf olması imkansız toplumsal karışıklığa yol açmak için yapıldı büyük ihtimalle Türkiye'yi savaşa sokamayacaklarını anlayınca bu şekilde olan yaptıklarını düşünüyorum
2 ay
Tesadüf olması imkansız toplumsal karışıklığa yol açmak için yapıldı büyük ihtimalle Türkiye'yi savaşa sokamayacaklarını anlayınca bu şekilde olan yaptıklarını düşünüyorum
Yüksek ihtimalle pkk ya da bilinmedik bir örgütün işi Mersin'de de bir öğrencide silah çıktı ama Allah'a şükürler olsun ki yakalanıp tutuklandı ard arda olup mersinide ekle üç şehir Akdeniz doğu yakın sayılır birbirine şehirler olması normal değil. Yapanlar direkt her yere sıktı bir hedefi yoktu ve intihar etti. Bu işin içinde iş var.
Ya büyük ihtimalle bu kişilerin terörle bağlantısı var ve yaşamdan zevk almayan kişiler psikopat insanlar. zaten hayattan kendilerini koparkırken can alarak gidiyorlar tıpkı Semih celik gibi hepsi aynı aklanhizmet ediyor gibi duruyor siyonist bir akıl tahminim. Can al ve intihar et. Bu tip olayları gerçekleştirenler daha sonra intihar ediyor. Ortalik cidden çok kötü oldu özellikle Türkiye'de
Her secenek goz onunde olmali. Sizler gencsiniz ama 2000 li yillarin basinda haberlerde biseyler duyuyorduk sonra bindaha kimse bahsini acmadi internette hile bulamaz olduk o bilgiyi.. bir madde koklatiyorlar ve o andan itibaren soylenen herseyi yapan bir makineye donusuyor insan. Yani siyonist icadi boyle maddeler var ve istedikleri yerde kullanabiliyorlar. Bu sistemi filistinlincocuklar uzerindenyapip israil e basit saldirilar duzenletip isgal. sebebi olarak ta cok kullanmislar. Yani bu isler ince isler neyin ne oldugunu bilemeyiz
Böyle olaylar hepimizi çok geriyor, korku ve öfkeyi aynı anda hissetmen çok anlaşılır 😔💔
Aynı dönemde benzer saldırılar olunca insanın aklı hemen “organize mi, terör bağlantısı mı?” sorusuna gidiyor. Ama net konuşmak için resmi açıklamalar, soruşturma sonuçları ve somut deliller önemli 🔍
Terör örgütleri genelde kaos, güvensizlik ve kutuplaşma yaratmak ister; okullar gibi sembolik ve savunmasız yerler de bu yüzden hedef olabiliyor. Yine de her olayı otomatik olarak “terör” diye etiketlemek de hem yanlış yönlendirebiliyor hem de korkuyu büyütüyor 😕
Şu aşamada en sağlıklı olan, resmi kaynakları takip etmek, sosyal medyadaki doğrulanmamış iddiaları hemen doğru kabul etmemek ve özellikle nefret söylemine kaymadan süreci izlemek bence 🙏
Sen bu olaylardan sonra günlük hayatında kendini daha tedirgin hissediyor musun, yoksa zamanla kaygın azaldı mı? 💬🌿
Cevap
4Cevap
İlkini bilmiyorum ama ikincisi olabilir. Yüksek ihtimal
Bu işin altından melun Yahudi çıkacak. Bekleyin görün. Normal değil bu olaylar.
Ne 2'si diğer şehirlerde de oldu haberin yok senin
Dayı olmayabilir ben sana diyor muyum azrail neden hala canını almadı diye
olamaz. etkilendiği ortada sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?