Artık bunu kimse anlamıyor ya bizde genç olduk bizde çocuk olduk ama bu kadar çoşmadık. Hadi onu geçtim çocuğun psikolojisi bozuk ailesi niye tedavi ettirmesi benimde psikolojim bozuktu hala da bozuk ben niye kalkıpta böyle işlere girmedim. Çünkü bizim zamanımızda teknoloji yoktu bizim zamanımızda eğitimden önce ahlak gelirdi. Ama şimdi ki velilerin tek derdi not oldu çocuklar yarış atı oldu. Zaten diziler sosyal medya oyunlar ayrı dert. Gerçi bu da proje bu devleti bu iktidarı çekemeyen 3 5 Siyonist itin oyunu. Benim lise sona giden kardeşim var okulu bize mesaj attı çantaları aranacak polis olacak diye okula gidip gelirken eşlik edin diye. Ben kardeşimi kendim götüreceğim gerekirse de polisle beraber kapıda bekleyeceğim
Bana göreeee, Kardeşim burası okul degil mi? Okula neden bunlar sivil kıyafetle gidiyor? bu okulda neden güvenlik yok? ayrıca madem böyle bir şey oldu neden kimse hemen ambulansı, polisi aramadı. bu nerenin okulu çocuklar okula formasız , önlüksüz gidiyor? Valla ben bu tipleri sokakta görsem ögrenci demem, itlik serserilik yapan adam derim. Biraz ögrenci oldugunuz belli olsun. Saçınıza , sakalınıza , giyim tarzınıza dikkat edin. Siz ögrencisiniz , ögrenci gibi giyinin, Çocuk sivil kıyafetle okula girmiş kimse dememiş ki lan sen nereye gidiyorsun ögrenci degilsin, forman nerde? kimsede dememiş ki bu okulun güvenligi nerde? Çocukları ahıra mı gönderiyorsunuz Egitim almaya mı? Çocugunuzu egitim alsın diye sorumsuz yerlere gönderiyorsunuz bir şey olunca , ah çocugum , vah çocugum diyip aglıyorsunuz.
Bizde ögrenci olduk , ben hayatımda formasız okula gittigimi hatırlamıyorum. Çocuga bak , çocukta ki rahatlıga bak , kimsede bu çocugun kolundan tutup dememiş ki sen bu tiple nasıl okula geliyorsun
Burada sorumlu kişi kesinlikle meb bakanı olacak yusuf tekindir şimdi size 2 ay öncesinin haberini koyuyorum
yusuf tekin denilen zat okullara güvenlik görevlisi almak yerine okulların güvenliğini polislere deveredeceğini söylemişti komedi bu komedi ulan sokaklar da bekçiler bile olması gereken sokaklarda devriye atamıyor egm de yeterli personel olmadığı için mahallelerden alınıp merkezi bölgelere çekiliyor bu hıy@r ağası bakansa polisler le okulların güvenliğini sağlayacağını söylüyor utanması olsa zaten istifa ederdi ş€r€fsiz h€rif
Bunlar ahir zaman fitnesi kıyamet alameti.. Allah Kuranı Kerimde samimi olarak dogruyu arayan ve dua edeni dogru yola kavuşturacağını vadetmiştir.. Dua müminin silahıdır !
Ben de inaniyorum ama he rseyi dine baglamayin kiyamet alameti tamam da o cocuklar dinsiz mi daha cogu gunah sevabindan bile sorumlu degildir 5. sinif 10 11 yaslari demek sacma slk konusup insanin asabini bozuyorsunuz
18 yaş altı kesinlikle çocuk değildir. 14 ,15 ,16 ,17 yaşında kilerin işlediği suçu yetişkinler bile işlemiyor. Yaşlarından büyük sabıka kaydı oluyor çoğunun. Tam bir suç makinesi ve günah makinesi oluyorlar.
Hem aileden aldığı eğitim hemde okuldan nefret edecek kıvama gelmiş bir çocuğun ne kadar tehlikeli olabileceğinin kanıtı, toplum olarak patlamaya hazır bomba gibiyiz ve böyle daha çok olay yaşanacak diye düşünüyorum
Bilerek mi yapılıyor millet iyice psikolojik olarak çöksün diye yoksa birbirlerinden cesaret alıp bu olaylarımı kolluyor potansiyel tehlikeli kişiler anlamadım tek bildiğim gittikçe daha fazla çürüyoruz evlenmeyi çocuk sahibi olmayı asla düşünmüyorum
Acaba yine ortam tuaf bir oyun veya bir şeyden mi etkilendiler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
bunlar s ıçılmış zavallılar. nasıl kamyon şöförü olmak için pskoteknik belgeleri alıyorsun zikişmek içinde belge almak lazım yoksa ortaya böyle orglar çıkıyor
şiddet bir anda ortaya çıkmıyor, genelde herkesin gözünün önünde yavaş yavaş büyüyor. ama biz çoğu zaman ilk sinyalleri ya ciddiye almıyoruz ya da ‘bir şey olmaz’ diye geçiştiriyoruz.
sonuç: yine geç kalınmış bir müdahale, yine konuşulup unutulacak bir trajedi.”