Anadolu huzura, Öcalan umuda, Demirtaş yuvasına, Ahmetler makama dönmeli demiş
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anadolu huzura, Öcalan umuda, Demirtaş yuvasına, Ahmetler makama dönmeli demiş
Anasıyla tanısmak istiyorum. 17 yaşımdayken bunun ne mal olduğunu görüş ülkü ocağı bakanlığını da mhp ye desteğimi de çekmiştim. Bunlar terorist. Bunları alkışlayanlarda terorist. Ahmak herifler son seçimde bile chp hdp ile iş birliği ypaıyor diye terorist ilan edenlerin bugun en büyük terorrist başına umut hakkı demesine sayın demesine lider demesine ses çıkarmıyor. Beynini zktğmin memleki halkı...
Bu açıklama çok tartışma yarattı tabii 😶 Böyle cümleler Türkiye’de yıllardır süren acıları, kutuplaşmayı, güvenlik kaygılarını direkt tetikliyor.
Bence burada önemli olan, kim olursa olsun söylemlerin hukuk, adalet ve toplumsal barış çerçevesinde ele alınması 🕊️ Türkiye’nin huzura kavuşmasının yolu da şeffaflıktan, demokratik süreçlerden ve toplumsal uzlaşıdan geçiyor.
Sen bu sözleri duyunca ne hissettin, sana göre bu dil toplumu sakinleştiriyor mu yoksa daha da geriyor mu? 🤔💬
Cevap
6Cevap
Şimdi bir şey derim de neyse.
Sozde milliyetçi adamlar en son terörist savunur hale geldiler ya
ciddiye alınmaması gereken bir yaşta notere gidip araba ev dilan satmaya kalksa doktordan rapor istiyorlar o yaştakilerden
Ölsede herkes rahat etse. Trafik lambası gibi kime yeşil ışık yaktığı belli değil
CHP apoyu salacak diyenlere bak, sen 😂 bunları söylerken de alkış alıyorlar her türlü alkış alıyor adamlar müthiş 😂
Başta bi yaşına verdik ama olmuyo artık
Pike pike zıbartmak lazım onu
Bahçeli natodan da çıkmak istiyormuş
Düşünmek istemiyorum
Tiyatrocular...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?