Bildiğiniz üzere CHP den Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanı adayı olmuştu sizce kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye yi düzeltir mi sizce Tayyip batırmıştı nasıl mı berbat ekonomi suçluların serbest bırakılması en büyük örnek
Kemal Kılıçdaroğlu'na güveniniz var mı Türkiye'yi düzeltir mi sizce?
Türkiye son 1 yılda bu hâle gelmedi birilmişler birden patladı he Kiliçdaroğlundan da gelip 1 sene içinde eski haline gatırmesini beklemek saçma olır kimsenin elinde sihirli değnek yok umarım daha da kötü olmayız hoş bundan kötüsü yerin dibidir o ayrı bir mesele 🥲örnek verim 1 yüzük aldım 5 bın tlye bugün 1 saat sonra gittim 1 tane daha almak için aynı yüzüğe 5300 tl dedi. 1 saatte grama ne kadar zam gelmiş olabilir ki 1 saate 50-100 tl arası zam geldi normal değil bu. İndirime girer diye favorilerime eklediğim ürüne 1500 tl zam gelmiş 2 gün içinde bu normal mi sizce
Hükümet değişmesi gerekiyor evet bu hükümet tam aşağılık herif genç kıza hatta küçücük kız çocuğunu tecavüz ediyor sonuç serbest bırakıldı masum biri öldürülüyor sonuç serbest bırakıldı bunları gördükçe hükümet e öfkeleniyorum bu nasıl adalet be Behzat ç dizisini biliyor musun orada geçerken Behzat amir Ankara Adalet sarayı yazısına adaletin s.. diyor
Eveet tabıkı geri kafalı yalancı iftiracı degil batan ekonomiyi duzeltecek kendi cebine atmayacak calmayacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
olum adamın be dediği belli değil ülkemize yapacagı kötülükleri seçim beyanı yapmış bi adam buna oy vermek için basiretsiz olmak lazım Allah korusun hükümet dört dörtlük demiyorum ama abi bu hiç olmaz beee