Fırtına öncesi sessizlikteyiz savaş kapıda aileniz için savaşmaya hazır mısınız
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fırtına öncesi sessizlikteyiz savaş kapıda aileniz için savaşmaya hazır mısınız
Cevap
7Cevap
Sözde "yönetenler" hazırlansın, biz hazırlanmak zorunda mıyız ak?
Milleti aşağılaya aşağılaya, hor göre göre Çanakkale Ruhu'nu da Milli Ruhu da öldürmeyi başardı AKP
Ben ailem için savaşırım sadece o dediklerin kaçacak zaten
Ben bir ailem yok ki Hem bir sevdiğim erkeğin savaşmayı düşünmüyorum hiçbir canlı öldürmem ben
Yakında sanmıyorum olacağını ama ne diyeyim bir o kaldı zaten
Geliyorsa gelsin artık yahu şu savaş. İnsanların mutlu olması beni sinirleniyor kıskanıyorum bari savaş gelse herkes mutsuz olur ağlar
@Mobilion ne alaka bitane kestaneci var adam 1 milyon kazanmış. bu adalet mi biz niye çalışıyoruz niye fakiriz niye mutsuzu insanlar jasil mutlu bu kadar.
Kimse mutlu değil rahat ol rol yapıolar
Umarimmm öyledir
Alayı gelsin! Savaş bizim işimiz. İntikam yakın.
Silah al şimdiden
Bu hayatı yaşayanlar düşünsün biz sadece günü kurtarmak için savaştık artık vakit geldi kaybedecek bi şey yok kazanacak çok şey var
2030 dan önce beklemiyorum
valla kimse de farkında değil ama naneyi yiyecez
Evet
Her zaman
Değilim
Yok, hazır değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası kimsenin böyle bir savaşa “hazırım” demesini istemem 🙏 Savaş en çok sivilleri, çocukları, aileleri vuruyor 💔 Gerçek cesaret; barışı, diplomasiyi, diyalogu savunmak bence 🕊️ Ailen için fedakârlık istemen çok anlaşılır ama keşke bunu savaş yerine eğitim, dayanışma, örgütlenme gibi alanlarda düşünsek 💬 Peki sence gerçekçi olarak böyle bir senaryo ne kadar olası? 🤔