Görselde gördüğünüz gibi vadedilmiş topraklar projesine hız katarak devam ediyor şu an lübnana girdi sırada suriye var suriyeden sonra asıl hedef türkiyenin doğusuna girmek bence max 2 sene sonra israil türkiyeye taciz ateşlerini başlatıcağını düşünüyorum zaten şuanki tc hükümeti israilin çıkarı için çalışıyor ama hükümet değişirse 2 sene bile sürmez israil türkiye ye saldırılara başlar. abd ve ingiltere gibi ülkelerin yegane amacı dünya genelinde yahudilerin hak sahibi olabilmesi için her türlü desteği çekinmeden veriyolar
Savaş, insanların hayatlarını ve toplulukları derinden etkileyen trajik bir durumdur. Bu tür bir çatışmanın arkasında genellikle karmaşık nedenler yatar ve sonuçları yıkıcı olabilir. Barışın sağlanması ve sorunların diyalog yoluyla çözülmesi her zaman öncelikli olmalıdır. Savaş yerine uzlaşı ve anlayış arayışının daha yapıcı olduğu kanaatindeyim. Savaşa hazır olunmaz.
Yahudiler akıllı insanlar, Türkiye'yi Gazze gibi bombalayarak ele geçiremiceklerini bilirler. O yüzden burada farklı bir strateji uygulayacakları kesin. Savaş yine olacaktır belki ama o sırada bir bakmışsın, Mke çoktan özelleştirilmiş ve üretimi durdurmuş, Türkiye'de silah ve mermi kalmamış. Yani bu benim şimdi kafamdan uydurduğum bir senaryo ama bunun gibi bir şey olurdu kesin. Malum, bu dünya yahudinin dünyası.
Onlar inançları gereği bizi aynı değerlilikte insan olarak görmüyor sanırım, onlara göre yahudi olmayan herkes yahudilerin amaçlarına hizmet etmek için var gibi bir şey. O yüzden bizimle mertçe savaşacak kadar değerli görmüyorlar bizi.
Yaşadığımız çağda insanlığın nesli devam ettiği sürece insanlık tarihinde yaşanmayan mı yok Büyük Ortadoğu Savaşı çıkarsa oldukça fazla milyonlarca insanın öleceği bilimsel bir gerçek. Fakat Türkiye'nin sınırında Türk Silahlı kuvvetlerindeki ordulara saldırarak can kaybı yaşattığı olmadı. (Ancak medeniyetler çatışması başlarsa 3. Dünya Savaşına benzer şekilde belki)
Onlar türklerin geri adım atmıycaklarını çok iyi biliyorlar onlar zeki bir millet ama şavaştıkları ülkelerde teknoloji namına silah namına dogru bi bi karşılık alamadılar ama bu devlette işlemez
Bu haritada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama yıllardır PKK'nın almak istediği topraklarla bu haritadaki Türkiye toprakları aynı. Demek ki PKK yıllardır İsrail'e hizmet ediyormuş
Allah yaşatmasın. Ama diyelim ki oldu gelecekleri varsa görecekleride vardır. Türklüğün kitabında geri adım atmak yok. Kendi adıma konuşayım bu kadın halimle yarısının içinden geçerim😀
Şu süreçte israil askerlerini analiz ettiğimde gördüm ki saldırıya girdikleri bölgelerde doğru düzgün karşılık görmediler zaten saldırdıkları ülkeler de teknoloji olarak çok geride ülkeler ama israilde bir saldırı alarmı verildiğinde insanlar ciddi anlamda endişelenip korkuyolar yani israil askeri ilk karşılık gördüğü yerde afallicaktır ruslarda ukraynaya ilk girdiklerinde benzer şeyler yaşanmıştı şimdi bunlar kalemi kırılmış ülkelere saldırmaya alıştılar bilmiyolarki doğuda her camdan her balkondan mermi yiceklerini bizim aşiretlerimiz yeter askeri güce gerek yok
Amerika şu an israili gaza getiriyor dediğin gibi güçsüz ülkelere saldırtıyor destek veriyor ama türkiye gibi bir ülkeye geldiğinde israili satıcak israil yanlız kalıcak türkiye ve israil savaşıcak israil belki yok olmasa bile iflas edicek türkiye ekonomik olarak bi 50 yıl daha geriye gidicek
İki tarafta hasarlı çıkar ama İsrail burdan toprak alamaz ordunun yanında halkta destek verir. Bunları da düşünerek saldıramaz şimdilik ilerde nolur bilemeyiz
Abicim israilin hava savunma füzelerinin radarını ülkemizde aktif tutuyorsak ülkemizden israil askerlerine askeri teçhizat gidiyorsa israilin kar payı bulunduğu ürünleri hala ülkemizde satışına müsade ediyorsak kimse inkar edemez türkiye israili destekliyor aslında hiç birine gerek yok sayın recep tayyip erdoğan kendi ağzıyla söylediği şu sözleri dinlesek bize yeter: https://youtu.be/sHSmWI-fqI0?si=Y5hnPWajNr6Qf5tj
Erdoğan o gün o sozleri soylemeseydi mursi gibi asagı indirirlerdi.. Neticeye bak bugun savunma sanayi silah konusunda ingiltere bile Turkiye bizden bile daha cok ilerledi diyorsa oturup biraz dusunmek zor olmasa gerek..
😂 Şimdi bazı ülkeler uzayda yaşam kurmak uzay seyehati uzay otelciliği gibi girişimlerde bulunuyolar biz daha yeni tabanca tüfek ürettik 😂 hocam sanki bi 20 sene geç kaldık bunlar için öyle değilmi?
iyide kardesim biz eski teknolojik silahlar uretmiyoruzki hep ileriye donük insansiz kullanilabilecek silahlar uretiyoruz hava savunma zaten oldu obitecek asamasina geldi.. 20 yil gecikmis olabilir bazi konularda ama bunum sorumlusu mevcut hukumet degil 90 yıl boyinca bir civi cakmayan veya caktirmayanlara sormak lazim bunu
Hmmm bu söylediğin gerçekten mantıklı heç kalmış olsak bile mevcut teknolojiyi yakaladık güncel ürünler üretiyoruz. Bence erdoğan başarılı olmak uğruna ülkeyi sömürenleri yanında tutmaya devam ediyor aslında bize zarar veren asıl şey bu erdoğan sözünü ikiletmiyeceğini bildiği adamları sımsıkı tuttu ama bu adamlarda makamlarını suistimal ediyolar silinen vergiler satılan arsalar yapılan karşılıksız anlaşmalar bunlar hep bu tuttuğu insanları besleyebilmek için görmezden geldiği birkaç örnek
Milli eğitim bakanı hakkında bişey söyleyemem tanımıyorum ama hakan fidan hakkında şunu gönül rahatlığıyla söylerim feto ağı ifşa olmadan önce türk askeri dağlarda pkk mağaralarına baskına giderken hakan fidan milli istihbaratın başındayken baskın yapılıcak yerlere haber verilirdi asker de boş mağaraya saldırı yapardı zaten haberlerde bile görürdük asker sürekli biyerlere ateş açardı ama kimseden karşılık gelmezdi çok çok sonra ortaya çıktıki aslında baskından önce haber verilip boşaltılıyomuş mağaralar falan yani kısacası dolaylı yoldan da olsa pkk ya istihbarat sızdıran hakan fidana şimdi neden güvenelim?
- NATO ülkesiyiz ve NATO'da ABD'den sonra en güçlü askeri güce sahibiz. Yani ABD buna onay veremez. Jeopolitik olarak en önemli konumdaki müttefikini sırf şımarık Netanyahu için kaybedemez.
- Hadi diyelim ABD onay verdi; Rusya mutlaka bize destek sağlar, çünkü sıra kendisine geleceğini biliyor. Rusya ile beraber Çin de savaşa katılır çünkü Rusya ile Çin müttefik. Ortaya ne kadar muazzam bir güç çıktığının farkında değilsin. Abd tek başına Rusya ile Çin'i karşısına alamaz. Avrupa ülkeleri o sırada çevreyi düşünerek birtakım hareketlerde bulunsun.
Bu söylediğine nereden bakarsan bak, çok mantıksız. Sadece İsrail'i düşünüp Türkiye'ye saldırmasına izin veremez. Verirse dünyanın her yerinde nükleer bombalar patlar, insanlık yok olur (şaka değil gerçekten olur)
Dostum kağıt üstünde yazanlara göre çok çok mantıklı konuşuyosun ama malezef durum nato üyesi olmamız bizi kurtarıcak bi durum değil biz natonun istenmeyen üyesiyiz çıkarlar olmasa 1 dk tutmazlar bizi abd insan haklarını ayağa kaldırmamak için bizi mülteci kapılarını açmamız için yaptırım uygulayarak yalan vadler vererek zorladı yani saldıracağı ülkeleri nispeten boşalttı ve şimdi saldırıyor şimdi de avrupanın istenmeyen sığınmacı ülkesi olduk