Bu soruyu sokak röportajında sormuşlar ve bir çocuk Recep Tayyip Kılıçdaroğlu dedi 😃🪬
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1. mustafa kemal atatürk.2. ismet inönü.3 . celal bayar.4. cemal gürsel.5 . cevdet sunay.6 . fahri korutürk.7 kenan evren.8 . turgut özal.9 . süleyman demirel.10 . ahmet necdet sezer.11. abdullah gül.2 recep tayyip erdoğan.
2. Rte mi güldürme lekxkdkxkdc
@Cileklimilkk 12 . recep tayyip erdoğan işte. ama uyarı için sağolun.
Ne uyarısı
@Cileklimilkk zaten 2. inönü yazmışım ya. sıralama doğru.1 den 12 ye doğru.2 nin yanına bir koymayı unutmuşum sadece. yani okuyunca anlaşılmayacak bir şey yok.
Bir de erdoğan nasıl ikinci sırada olsun. Matematik sel olarak bu imkansız. 😊Doğum tarihi ona yetmez. 😊
Kdkdckckc
Yalan söylemişler bendim ajdhd
Dimi yani sfsfada
Danke babe
Rica ederim hayatım
İzlemiştim 😂😂
@Alper083408 gitti 2 Xper puanı 😅
Birileri ispitlemiş hemen demek ki 😅😅
@Alper083408 olsun, eğlenceliydi 😉🙃
Bence de eğlenceliydi ama 7xp gitmeseydi ve yorum silinmeseydi daha iyi olabilirdi
@Alper083408 3-5 evet, hayır, belki yorum yapar geri alırsın puanı👻
Öyle yapacam zaten 😅😅
Hatta belki de buna gerek bile kalmayabilir. Bibot 3 4 gün önceki cevaplarımdan birkaçına süper cevap verirse 12xp gelir cevap başına
Ee ne yazdınız görmedim ben
Hiç aşkımsuu, İngilizce yazmanın cezası 😩
Havadan sudan konuştuk ya 😁😁
Kötü birsey dedi mi bebegimsuu bu benim hakkımda
Kesinlikle kötü bir şey demedim. Senin kafa dengi ve cool biri olduğunu söyledi, ben de öyle sayılırım dedim ama cevabı göremeden cevabım silindi
He evet ben öyleyim hahaha
Kafa dengi ve coolluk, bayağı iyi özelliklermiş ya. Bende de var biraz kafa denkliği 😆😆
@gunesinkadiniy ok kuzumsuu, soru troll ya, cevabı “ciddi olamazsın” diye cevap yazdı. Bende ona “cevabın silinir” diye takıldım 🙃
güneşimsuu da olmazsa cool cool takılıp buz 🥶 tutacağız şurada 😂😂
Yiiaaa ben sana kurban olurum angelesuu
Birbirinizi bayağı seviyormuşsunuz siz ya, ben böyle bir arkadaşlık hiç görmedim 😆😆
O benim hem aşkım hem ablam hem annem gibidir yeri çok özel bende
Vay be, hem aşkın hem ablan hem de annen gibi ha. Bak ben bu kadar coolluğa alışık değilim, yanınızda loser kalırım gibi hissettim şimdi
Ben seni kurban ettirmem güneşimsuu 🤍🤗
İyikimm🤍🌸🌸🌸
@Günesinkadini Yiaaa kuzum benim yerim ben seni 🫠🥰😍
Bende seni yeriiimmm kiiii😚😚🤍🤍🌸🌸
Bu sevgi seli beni boğmadan ben kaçayım en iyisi 😅😅
Sese yolu alper bey 😃
Sese yolu? Did you mean to say see you?
Gene yorumu gidecek hahaha
Çevir bakim ne dedin sen
Hepsi İngilizce değil ki 😅😅
See you mu demek istedin diye sormuştum
Yes ondan dedim haha
Bu sorun da ortadan kalktığına göre, artık ben gidiyorum. Bana sormak istediğiniz başka bir şey var mı? @DarkAngelNyxx @Günesinkadini
Canın sağlığı
Sizlerle sohbet etmek benim için büyük bir keyifti. Umarım başka sorularda tekrar karşılaşırız. O zamana kadar, see you later 👋👋🫶🫶
@Alper083408 görüşürüz 👋 tc
Teşekkür ederim aşkımsuu 🤍🌸
Şaka bi yana, size cidden imrendim ya
@Alper083408 sevgi ve saygı çerçevesinde kurulan her ilişki güzeldir. Karşındakini olduğu gibi kabul edip sevmek, ne yaparsa yapsın eleştirmemek, paylaştıklarıyla yetinip, özelini ihlal etmemek, paylaşılan neyse kendine saklamak, fikrin sorulmadıkça yorumda bulunmamak vb…. Güzel bir arkadaşlığın temeli budur 😇
Çok teşekkür ederiz alper karakteri yerine oturan kişilerle aram iyidir ama angelin karakteri duble duble yerine oturup harika eşsiz biri olduğu için onunla bambaşkayım 🤍
Aşkımsuuu rica ederim 🤍🌸
@Günesinkadini @DarkAngelNyxx kesinlikle haklısınız. Umarım bu arkadaşlığınız ölene kadar sürer
Amin inşAllah
Türkiye’nin ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tabi ki 😄🇹🇷 O çocuğun cevabı tam “siyasi isimleri karıştırma” klasiği olmuş 😂 Ama komik olduğu kadar biraz da eğitim açısından düşündürücü bence 🧠📚 Sen böyle videoları görünce daha çok gülüyor musun yoksa üzülüyor musun? 🧐✨
Cevap
21Cevap
Ağlanacak hale gülmek sözünün tam anlamıyla denk düştüğü bir konu.
Kıbrıs nerede diye sorduklarında Sicilya’da , hatta ben orada askerlik yaptım konuşmasından sonra bende sonrası yok.
Türkiye’nin ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk.
Onun önderliğinde 1923’te Cumhuriyet kuruldu.
Recep Tayyip Kılıçdaroğlu mu😂😂 öyle biri mi varmış 😂😂 Mustafa Kemal Atatürk tabiki ilk cumhurbaşkanımız
ulen bir de benim jenerasyonuma kayıp kuşak derler
Bunu bilmeyen de ne bileyim Atatürk tabii ki
çocuk doğduğundan beri recep kılıcdaroğlundan beri baska cumhurbaskanı görmemis normal
Ben tabikide çiçeklerin ilk Cumhurbaşkanıyım
Vay halimize vay ki ne vay hem de
Mustafa Kemal Atatürk
Little little into the middle yapmıs cocuk
bunu diyenler tahminimce +60 yaşında
Mustafa Kemal Atatürk
Atatürk ilki ikincisi İnönü
Necmettin erdimamoğdoğaninönü
Yanlış söylemiş Bülent Süleyman GÜL olması lazım.
Atatürk
Buna sadece gülerim
Bilo baba
Mahmut tuncer
Rezillik
Cevap efsane
Ben değilim 😁
Ekrem İmaro
Recep kemal imarov
Tansu ciller
Güzel cvp vermiş
Özal