Sizce Türkiye'nin başına gelmiş en iyi Cumhurbaşkanı kimdi?

Evet cevaplar gelsin bakalım :)
Atatürk kurucu önder ve devrimci bağımsız karakteriyle ve 15 seneye sığdırdıklarıyla en iyi cumhurbaşkanıdır.
Ülkeyi demokrasiye geçiren, laik cumhuriyetin savunucusu, borç almadan ülkeyi kalkındıran ve savaşa sokmadan ülkeyi yöneten, savaşmadan Hatay'ı ülkemize katan İsmet İnönü ise son iyi cumhurbaşkanıdır.
Üçüncü sıraya da Süleyman Demireli koyarım.
eig için teşekkürler
Görüş
29Görüş
Atatürk'ten başka ülkeye faydası olan bir cumhurbaşkanı bilmiyorum. Hukuktan ayrılmadığı için ikinci isim olarak sadece A. N. Sezer'i yazabilirim. 2001 krizini de o çıkartmadı, kriz zaten geliyordu. Anayasa kitapçığını alın okuyun diye fırlatması, Bakanlar Kurulu'na hukukun üstünlüğünü hatırlatmak içindi. Devletin bürokratlarının usulsüz işlemlerinin incelenmesi için Devlet Denetleme Kurulunu çalıştırmasına hükümet tepkiliydi, çünkü işlerine gelmiyordu. O da bunun Anayasal hakkı ve görevi olduğunu hükümete hatırlattı. Ayrıca görev süresinde üniversitelerde rektör seçimini kazanan cemaatçi, Fetöcü rektörleri veto etmiştir.
Bence bu ülkenin başına gelmiş en iyi Cumhurbaşkanı yoktu çünkü Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğundan beri hiçbir zaman bir İsviçre bir Singapur bir Almanya olamadı Atatürk, şapka kanunu ile uğraşırken Almanya, en iyi arabaları üretiyordu. Örneğin normalde demokrasinin olduğu bir ülkede zorunlu askerlik olmaması gerekirken bizde askerliğin zorunlu olması bile Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar başarısız olduğunu gösterir kaldı ki seçimden sonra da hiçbir şey değişmeyecek ve bu ülke hiçbir zaman düzelmeyecek düzelse bile büyük ihtimal o günleri biz göremeyeceğiz yaşım 25 ama ülkemi böyle gördükçe içim acıyor
Şimdi Atatürk'ü söyleyemeyen arkadaşlar maalesef cehalet ile büyütülmüş ve bu cehaletleri yetmeyip her söylenene inanan kitlelerdir. Hoş bunların söyleyeceği kişi de belli ya ama sorsan Abdulhamit han zamanın da hiç bir toprak dahi kaybedilmemiştir diyen Cumhurbaşkanını seven kişilerdir ama dedim ya cehalet çok zor çünkü duyduklarına inanırlar
Medeni olmayan insanlar medeni olanların ayakları altında olmaya mahkümdurlar.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kanka soyleyen diye okudum basta tam sovecektim he
@xMilfShake :)
@xMilfShake Bende ilk öyle okudum jsjs :)
@Zekikız2022 valla oylr okunmaya cok musait ben 3. de anladim
@xMilfShake yok be o kadar değil bence
Yorumları beğenmiyorum ya ben :)
@Zekikız2022 neden ybegenmiyorsun ahahha
@xMilfShake Başıma iş gelir diye korkuyorum valla 🤣
@Zekikız2022 sen simdi oylr deyince bana da mantikli geldi bende begenileri ceksem durduk yereis almayalim basimiza
@xMilfShake aynen soruyu kaldırcam ben korkmaya başladım :D
@xMilfShake kaldırcam zaten yazında gider senin endişelenme :D
ahahaha @Zekikız2022 çabuk basimiza birsey gelmeden
@xMilfShake hem bir şey olmaz hakaret etmedğin sürece
@Zekikız2022 ordan birine hakaret edebilecek gibi mi duruyorum shshshhs
@xMilfShake hem sorum silnimiyor
@xMilfShake yok be :D
@Zekikız2022 başimız belaya girebilir sessiz uxaklasayim ben🤐
@xMilfShake yok be girmez
@Zekikız2022 tamam sana guveniyorum bu gemide hep beraberiz
@xMilfShake Bana niye güveniyon benim elimde olan bir şey değil
@Zekikız2022 kime guvenebilirim baska herkes nankor olmus
@xMilfShake tamam abi güven :D
başımıza bir iş gelmez merak etme
@Zekikız2022 icime su serptin tesekkutler
En iyi cümhurbaşkanı tartışmasız Atatürk’tür. 2. sıradan 9. Sıraya kadar boş bırakıp 10. sıraya Süleyman Demirel’i yazarım.
Atatürk ve RTE ikisi de Türkiye için kabuğunu değiştiren hamleler yspmışlardır
Anadoluyu yönetmiş en iyi iki lider fatih ve atatürktür 👍
Cumhur başkanı dedim ama yine de tamam kabul ediyorum :D
Bu soruya herkesin vermesi gereken tek cevap ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tür geri kalan yöneticiler kötü demiyorum ama ülkemizi bize veren, özellikle dünyada kadının adı yokken kadın haklarını gözeten bir lider asla bu sıralamaya giremez
Cumhuriyet rejimi 'baş' ifadesini kapsam dışında tuttuğundan "Türkiye'nin başına gelmiş en iyi cumhurbaşkanı" diye bir kavram yoktur.
Türkiye'nin en iyi Cumhurbaşkanı vardır, o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür.
Ulu Önder'dir.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk ❣️
Mustafa Kemal Atatürk'tür
Hiç biri beni tatmin etmedi
:)
Tabiki de Recep Tayyip Erdoğan digerleri yanindan bile geçemez.
Atatürk'ten daha iyi birisi mi var?
Atatürk aşkımı kimse sorgulamasın.❤️🇹🇷
Mustafa Kemal Atatürk …
Benim yaşayıp gördüğüm Ahmet Necdet SEZER.
Atatürk tabi ki
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 RTE diyenlere diyecek bir şey bulamıyorum.
Abdullah Gül
En İyi Görüş