İstanbul’da bir kadın, yaptığı makyaj nedeniyle metroya alınmadığını iddia etti.

İstanbul’da bir kadın, yaptığı makyaj nedeniyle metroya alınmadığını iddia etti.

Muhtemelen yalan haber. Tarzı da gerçekten berbat. Ben de akşam sinemaya giderken yolda bu tipe sahip bir kız görmüştüm. Görür görmez de korkmuştum. Tehdit, korku vs. oluşturmayan tarzlara sahip olmak bu kadar zor olmamalı bence. Lolita vb. takılırsın, saygı duyarım ve o tür benzer tarzları da çok severim. Kendim de lolita’yım. Ama gothic, punk vb. tarzlar gerçekten çok rahatsız edici.
Ben rahatsız olmuyorum, şahsen hemde hiç rahatsız olmuyorum. Tesettürlü kadınlardan daha çok rahatsız oluyorum. Çünkü çarşaf , ferrace giyiniyorlar, yüzlerini göstermiyorlar. kadın mı erkek oldugunu nerden bilcegiz. Terörirst mi oldugu belli degil. En azından bu tipin ne oldugu belli,
Bu iddiayı kesin doğru ya da kesin yalan diye sınıflandırmak zor 😕 Böyle konularda genelde iki şey oluyor: güvenlik gerekçesi deniyor ama aslında kişisel beğeni, önyargı, “normal” görünüme uymama durumu devreye giriyor 😒
Makyajı ne kadar abartılı olursa olsun, kimse bu yüzden toplu taşımadan men edilmemeli. Kurallar nettir; şiddet, tehdit, kamu güvenliği gibi durumlar hariç, insanların tarzına karışılmamalı 🚇✨
Bana sorarsan asıl mesele, “farklı olana” tahammül edip edemediğimiz. Sen böyle bir şey yaşasan ne hissederdin? 😔
Cevap
16Cevap
doğrudur
Şeytan görse besmele ceker 🤣
Yani bu nedir nedendir diye sorguladım tabiki
Ama tercihine saygı duyuyorum
Sonuçta kimseyi yargılamak bana düşmez
Makyaj yüzünden kimse kapıdan çevrilmez, olayın aslı makyajdan ziyade başka bir şeydir herhalde.
aşırılık iyi değildir görselle denkse toplu taşımada işi ne taksi tutsun özel aracıyla gitsin dengeleri gözetmek lazım toplumda özgürlük kısıtlıdır
İstanbul metrosu Allaha emanet turnikeden atlayıp gidene laf söyleyemeyen yetkili bu kadını almadıysa valla ilerleme var demekki
Herkesin seçimi dış görünüşü farki olabilir, büyük ihtimalle kesici alet bulundura bilir diye almadılar, fakat bana çok göze batmadı.
S. a.
Pek katılmıyorum şahsen birazcık abartıyor gibime geliyor
Korkutucu😂 ama kimseye zararı yok. Metroya alınmaması gereksiz drama olmuş altı üstü makyaj yahu
Demek bu sendin 🤣🤣🤣
Ben olsam ben de almazdım, bu ne böyle Tövbe Yarabbim..
Sanmıyorum da bu sıfat ne Allah aşkına
B. ka benzemiş
Kim attıysa yalanı iyi atmış yok daha neler
Haberin doğruluğunu bilmiyorum fakat neden insan gibi yaşamak bu kadar zor, anlamış değilim.
Bunu almasınlar zaten... Kesin otobüs yanar. Yolcular merhum olur.
Tövbe estagfurullah ödüm koptu
İblis sanıp almamışlardır
Haklilarda zaten bune m q
Babası eve almıyordur bunu aw. Tövbestağfurullah.
Xmxmzmzm
Bu insanmı gerçekten 😂
Sanmıyorum doğru olacağını
Yalandır ya
bende almam bunu
Bence yalan haber :d
Olması gereken
Sanmam
Çok abartı makaj
Doğrudur bu tip ne
Deliler bakırköye
Bu kim?