2 ay

Survivor 2026'da mavi takımın Gözde'ye mobbing yapması ve Nagehan'ın tavırları hakkında ne düşünüyorsunuz?

suevivorda her sene kadına şiddet olur erkekler tarafından 2026'da nagehan karakteri iğrenç bir karakter hele lina'ya nisaya başarısız gördüğü yarışmacıları aşağılayan atatürk ne diyor ben sporcunun zeki ve ahlaklı olanını severim diyor nagehan'da hiçbiri yok bütün mavi takımın yarışmacıları engincan özellikle iğrenç insan seda sude nagehan beyza sinsisi haberleri yok gibi yapıp masum görünen beyza'ya bak her şeyden haberi var halk canım değil beyza'nın da oyları düşecek mavi takım reziller takımı oldu mobbingçiler gidip gözde'yi yazıp gözde'nin final hedefi yok deyip kızın ayağını kaydırdılar işyerlerinde de bu tip iğrenç insanlar var insanların ekmeğiyle oynayan aynı yerde barınamayan rütbe birincilik müdür olmak olmak daha da yükselmek için hepimiz öleceğiz o toprağın altına hepimiz gireceğiz neyin hırsı dünya kadar zengin olsan neye yarar belki 19 yaşında öleceksin bilemezsin gerek var mı şurda müdür olayım müdür de olsan hizmetçi de olsan eşitsin hizmetçilerin hizmetçilerle rakip olup birbirine ekmek yedirmediği gibi hepiniz aynı işi yapıp rekabet etmeyebilirsiniz ama kurtlar yiyor bir tane kurt çıkıyor fesat çıkıyor ekmekle oynamak çok ayıp sen bugün tırnak ojesi için çalışırsın ya da müdür olmak istersin o müdür olmasın ben olayım diye ayak kaydırırsın o ayağını kaydırdığın kadın belki başını sokacak evi yoktur amacı senin koltuğuna oturmak değildir pisleşmeyin artık mavi takım kesinlikle bu saatten sonra gözde'ye yaptıkları mobbing ve bilerek kızı lina'nın oyu çok yüksek lina'nın karşısına koyup gözde'yi elediler lina bile şok oldu kız bunlar ne yaptı gözde'ye diye gözde'yi sevmediği halde üzüldü kız bir de lina'nın oyu herkesten yüksek oradaki herkesi eler ama kibir yapmıyor ben başarısızım gitmem gerekiyor beni yazın diyor halk da nagehan'a ders veriyor sen karar veremezsin diyor halk olarak biz karar veririz lina'nın kalıp kalmamasına diye beyza rol yapıyor yavaş konuşmuyor dikkat çektiğini anladı role giriyor çok rezil takım seda kızı elediler bilerek harcadılar bir de sarılıyor kıza
Survivor 2026'da mavi takımın Gözde'ye mobbing yapması ve Nagehan'ın tavırları hakkında ne düşünüyorsunuz?